Salomon: Tenisice za klince koje se ne moraju vezati

Salomon tenisice za djecu gleznjace aktivnosti
Salomon tenisice za djecu gleznjace aktivnosti Salomon Usage until 03/2016

Ako tražite obuću za klince stanite i pogledajte ovo. Vodootporne, ne ostavljaju tragove po kući, ‘dišu’…. Dajemo vam šest razloga za kupovinu dječje obuće i tenisica branda Salomon

Najbolje tenisice za vašu djecu su one koje… Ma znate već. Otprilike one koje nosite i vi. Ili bi trebali. Čvrste, zdrave i udobne. Naime, mala stopala kopije su velikih ali anatomski nisu razvijena i upravo zato nije svejedno kakve tenisice ili obuću nosi vaše dijete bez obzira na godine.

Umornim stopalima treba odati počast dobrim, kvalitetnim i udobnim cipelama. U našem slučaju, a pogotovo kada su u pitanju sportske i, općenito, outdoor aktivnosti (što je vrlo često) naš odabir je Salomon. Među ostalim i zato jer kada pomladak trčkara po stanu ova obuća ima potplat koji ne ostavlja tragove. He-he!

Salomon tenisice za djecu aktivnosti i gleznjace
Non marking CONTAGRIP potplat osim za sigurnost brine i da ne ostavlja tragove na unutarnjim površinama

Prije nego predstavimo novu liniju obuće za klince dopustite nam da je Salomon prvi prepoznao vrijednost naših stranica te nam itekako pomogao prilikom naših priprema i treninga za napad na prvi polumaraton. Osim toga, već nas dvije godine za redom prate i gledaju kako rastemo. I zašto da onda ne pohvalimo i najavimo njihovu liniju tenisica za djecu kada i naš klinac nosi iste?

E pa evo šest razloga za kupovinu salomonovih tenisica za vaše dijete:

1) Salomon dječju obuću dijeli u tri segmenta: treking, trkačka i zimska obuća.

2) Fokus je na dinamičnoj amortizaciji koja apsorbira udarce u doticaju s tvrđim, asfaltnim podlogama.

3) Modeli obuće dolaze u dvije verzije: sa ili bez CLIMASHIELD™ membrane koja omogućava optimalan odnos između vodootpornosti i prozračnosti, tako da dječja stopala ostaju suha bez obzira na vremenske uvjete.

4) Dječja obuća Salomon izrađena je od posve jednakih materijala kao i modeli za odrasle, samo je prilagođena još nerazvijenom dječjem stopalu. Tako postižemo savršeno prianjanje, vrlo nisku težinu i prije svega poznatu Salomonovu udobnost i kod dječje obuće.

5) Jedna od široko korištenih tehnologija koja je prenesena na dječju obuću su jednostavne vezice QUICKLACE koje nije potrebno vezati i čime su djeca oduševljena. Cic-cak sustav Sensifit™ na vanjskom dijelu tenisice brine za savršen obuhvat stopala, jer drži dječje stopalo na pravom mjestu cijelo vrijeme trajanja aktivnosti.

Salomon tenisice za djecu aktivnosti i gleznjace
Salomon tenisice za djecu aktivnosti i gleznjace

 

6) NON MARKING CONTAGRIP™ potplat brine za sigurnost i prianjanje na svim vrstama podloga i ne ostavlja tragove na unutarnjim površinama

Salomon dječja obuća tako udružuje stabilnost, zaštitu, udobnost, nisku težinu i prozračne materijale koji omogućavaju korištenje u svim multi sportskim aktivnostima i u prirodi.

Vezana tema:

Novi SALOMON S-LAB: Tenisice koje vam daju krila

More from CoolKlub

Hrvatska je postala dio BlaBlaCara, globalne zajednice za dijeljenje prijevoza

Podjela troškova prijevoza ili ridesharing u Hrvatskoj nije nepoznanica, dapače. Stvar je...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *