Search
Close this search box.
cool novi logo header
U bojama jeseni

U bojama jeseni – kratki modni vodič (i poneki kod za popust)

Jesen donosi promjenu ne samo u prirodi već i u našim ormarima, a od ove godine prelazi i granice tradicionalnih shvaćanja. Što pod time mislimo – pitate? Ovako, ako ste bacili pogled na poneku reviju ili najave, a pogotovo ukoliko pratite modne trendove #outfitoftheday #Fashion2023 na društvenim mrežama – svi istražuju. Rezultat tih istraživanja (najčešće) je pojava inovativnih materijala i složene slojevite kombinacije koje ekipa uklapa u svakodnevicu i tako stvara vrlo individualne i upečatljive jesenske odjevne kombinacije. Ukoliko ste u stalnoj potrazi za kvalitetnim komadima odjeće uz popuste nudimo vam i najnovije kupone dva izrazito velik afashy shopa. Nastavite čitati i pronađite ih u linkovima.

Nosimo živopisno i neočekivano!

Modnu evoluciju. Ova jeseni prkosimo standardnim zemljanim tonovima uvodeći živopisne i neočekivane boje. Osim klasičnih tamnih tonova poput tamnozelene i burgundije, na scenu stupaju svijetlije i smjelije boje. Pastelni tonovi, poput nježno roze i svijetloplave, unose svježinu i mekoću u jesensku paletu, stvarajući tako kontrast tradicionalnoj težini jesenskih boja. Metalik Nijanse – Metalik zlatna, srebrna i brončana dodaju sofisticiranost i sjaj, posebno u večernjim kombinacijama.

U bojama jeseni

Tvid i umjetna koža

Tko je ovo isfurao prvi – nemamo blage veze ali možemo ponuditi savjet koji i sami slijedimo – jesen je idealno vrijeme za eksperimentiranje s različitim teksturama i materijalima. Svaki materijal donosi svoj karakter i stil. Na primjer, vječni tvid i vuna. Klasični jesenski materijali koji nude toplinu i udobnost. Izaberite kapute, suknje ili hlače u ovim materijalima za tradicionalni, ali uvijek elegantni izgled. Uz aboutyou kod za popust to s manje krivnje.  Jakne, hlače i suknje od kože ili umjetne kože u različitim bojama donose cool šik izgled. Ove godine popularne su jakne u boji teget plave i tamno crvene.

Slojevito? O da! I to kakvo

Slojevito odijevanje je ključno. Ne samo zbog vremenskih prilika jasno je kako pametno odijevanje ne znači samo stilski izraz nego i funkcionalnost. U tom smislu odvažite se i kombinirajte različite materijale – glatka svila i grubi tvid  ili mekano pletivo s grubom kožom? Svedonedavna bili bi razlog za jedno veliki NE i palac dolje, ali danas. Apsolutno DA! Igra boja i uzoraka također je dozvoljena. Karirani i cvjetni uzorci mogu se odlično kombinirati s jednobojnim komadima a uz modivo kod za popust kombinirajte još i više.

Važnost Pravilnog Odabira Obuće i Modnih Dodataka

Obuća i modni dodaci su završni dodir svakog outfita, a u jesenskoj modi igraju ključnu ulogu. Ove godine popularne su čizme s debelom petom i detaljima poput kopči ili veza. Boje poput terakote, maslinaste zelene i tamnoplave su u trendu. Od modnih dodataka bitrajte over size šalove koji će uz elegantne rukavice i šešir vašem stilu dodati zericu osobnosti. Kada razmišljamo o bojama izaberite onako da savršeno odgovaraju ukupno outfitu ali se ne bojte koristiti i kontrastne boje za stvaranje upečatljivog izgleda.

Da zaključimo ključ uspjeha u jesenskoj modi leži u umijeću kombiniranja različitih boja i tekstura. Ne bojte se eksperimentirati neutralno i akcent boje. Bazirajte se na neutralnim bojama poput sive, bež ili crne i bez grižnje savjesti nadodajte akcente jarkih boja.

Uz kodove za popust imate obilje mogućnosti za istraživanje i eksperimentiranje. Hvala na čitanju, svakako ostavite komentar ili predložite svoju omiljenu jesensku kombinaciju.

CoolKlub

CoolKlub autori