Search
Close this search box.
cool novi logo header

Glasajte! Zrinka Cvitešić nominirana za naj debitanticu na West Endu

Nema tome dugo kada smo u Tvornici u Zagrebu razgovarali sa Zrinkom. Na upit kako je u Londonu rekla je ‘dobro’. Skromna cura!


Glumica Zrinka Cvitešić već duže vrijeme oduševljava publiku i kritiku svojom izvedbom u mjuziklu “Once” i očito je došlo vrijeme naplate velikog truda. Naime njeno se ime našlo na listi nominiranih za debitanta godine na londonskom West Endu. I ne samo to, Zrinka je po broju glasova trenutno prva i predlažemo vam da čim prije posjetite stranicu i dajte svoj glas i tako podebljate njen status.

Zrinka je nedavno s kolegom Declanom Bennettom izvela pjesmu “Falling Slowly” u showu komičara Grahama Nortona, a među onima koje je očarala njihova izvedba bila je čak i Jennifer Lopez te kritičar engleskog The Guardiana.

Sada je Zrinka za svoj trud nagrađena nominacijom za najbolju debitanticu godine na West Endu, među osam drugih kandidata, a glasanje na stranici westendframe.com traje do 15 sati u četvrtak 29. kolovoza. Svečana objava je dan poslije u petak.

http://www.youtube.com/watch?v=a0ccj-9ynbs

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>