Dobrodošli na CoolKlub! Ili koliko je nekad važno misliti unaprijed?

cool klub

Sve dok se ne dovedete u slijepu ulicu, priznajte, o tome niste ni razmišljali. Veliki dug. Loš brak. Prijatelji koji to nisu. Spoznaja.


Sve se nekako dogodi preko noći i onda obično kažemo: ‘Znao/la sam da će se to dogoditi’. Mislim, ako smo znali, zašto nismo poduzeli korake da to izbjegnemo? C’mon.

Misliti unaprijed ne znači držati se nekog svog plana kao pijan plota. Može biti da vam plan jednostavno nije dobar pa će te se svaki puta lupati dlanom po čelu jer jednostavno ne razumijete u čemu ste pogriješili.

Misliti unaprijed nije papir s popisom želja.

Ne!

Misliti unaprijed znači imati pozitivan odgovor na apsolutno svaku negativnu stvar koja vam se u životu može (i vjerojatno hoće) dogoditi. Misliti unaprijed znači odmahnuti rukom i reći:

‘Da, i?’
I krenuti dalje.

Misliti unaprijed znači moći se brzo pokrenuti ukoliko vam situacija na poslu ne dozvoljava daljni razvoj. Misliti unaprijed znači pokrenuti se kada ostali stoje. I zato:

‘Cool Klub je pokrenut jer želim stvoriti agenciju za internet marketing, ali sam unaprijed mislio i na svoju veliku ljubav, a to je pisanje. Cool Klub je spoj svega što u životu smatram bitnim, što volim i što me zabavlja. A digitalni marketing je nešto što me posve zaokupilo i što me neopisivo veseli. Ja to smatram idealnim spojem kreative i stvaranja vrijednosti. Uživam u luksuzu koji si mnogi danas ne mogu dopustiti.’

Baš me zanima kuda će me odvesti sve ovo!
Dobro došli u Cool Klub!

Claudio Kramarić

P.S. Danas je 24. veljače 2018. Pa u slavu ovog posta i pokretanja CoolKluba nadodajem da sam u međuvremenu postao najbolji predavač na Algebri za 2016. godinu – skupio sam najbolje ocjene polaznika u konkurenciji preko 500 predavača, a predajem na seminaru Specijalisti za internet marketing. Da sam suosnivač cool e-trgovine kozmetikom WOW Junkie. Da je moja digitalna agencija otišla u smjeru savjetovanja pa trenutno savjetujem velike i male tvrtke o internet poslovanju (web, oglašavanje, pojavnost, PR). Među inima je i naš najveći otočki hotelski lanac Lošinj Hotels and Villas. Da surađujem sa Google Hrvatska u projektu Digitalna garaža za poduzetnike. Da sam održao niz predavanja na temu komuniciranja na društvenim mrežama i samobrandiranju za Agencije za odgoj i obrazovanje za učiteljei profesore osnovnih i srendjih škola. Da sam čak uspio održati predavanje u razredu svoga sina o sigurnosti na internetu – što mi je među svim ovim brojanjima ispunjava ponosom. I da. Da sam na završnoj godini studija Digitalni marketing. Da, studiranje u 40-ima je ful cool.

Eh da. A zaposlen sam kao marketing i PR manager u tvrtki BB natura vera d.o.o. iz Zagreba.

#jesamtirekla (ovo razumijem samo ja, hvala na čitanju!)

More from Claudio Kramaric
Hashtag #HŽslogan nije ništa kroz što upravo prolazi policija u New Yorku
Umjesto cool fotografija s momcima u plavom, pod hashtagom #myNYPD na Twitteru...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.