Search
Close this search box.
cool novi logo header
banner kockasti crni labud1

Konferencija Crni labud u plavom oceanu, dolazite?

Ako ste u potrazi za novim poslovnim modelom ili inspiracijom koja će osvježiti poslovanje vaše tvrtke ovo je mjesto za vas. Brojni sugovornici i kvalitetni savjeti na jednom mjestu!

NADOPUNA 23. 2. 2014.: Ukoliko želite ići na konferenciju CoolKlub je osigurao dvije kotizacije, dovoljno je da nam nekoliko rečenica zašto smatrate da bi trebali otići. Igra traje do srijede ujutro i tada ćemo vas na mail obavijestiti da li ste dobili te kome se i kada trebate javiti!

“Konferencija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima koji traže nove ideje. Želimo nadahnuti sudionike da odstupe od uobičajenoga i pokušaju biti drugačiji”, navodi se u najavi konferencije u organizaciji tjednika Lider, koja će se održati u petak 28. veljače s početkom u 09:30 sati u zagrebačkom hotelu Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9.

Konferencija Crni labud u plavom oceanu donosi niz izlaganja o novim pristupima razvoju poslovanja, društvenim medijima i načinima promocije. Način izlaganja (kratke prezentacije od 20 minuta) jamče dinamiku, a za kraj je predviđen okrugli stol Kako se promijeniti na kojem sudjeluju Mirna Marović (CVCA), Hrvoje Prpić poslovni anđeo i poduzetnik koji je posljednjih dana izazvao niz reakcija svojim istupom i Nedjeljko Perić, dekan FER-a.

Svoje prezentacije održat će predstavnici hrvatskih malih i srednjih poduzetnika koji će ispričati inspirativne priče, one putem kojih su uveli inovativan postupak u tvrtku i zbog toga postali uspješni ili izbacili inovativan proizvod na tržište (kako i zašto).

Tržište se mijenja brže nego ikada. Konkurencija je sve veća i potrošači stalno žele nešto što će im zaokupiti pozornost, nešto drugačije. Ustaljeni načini poslovanja više nisu održivi, bar ne dugoročno. Treba pronaći nešto novo što će stvarati vrijednost u tvrtkama. Treba pronaći nov poslovni model primjenjiv u tvrtki, a to može biti:

• drugačiji način proizvodnje

• inovativan marketinški pristup

• stvaranje nove tržišne niše s novim proizvodom

• organizacijski model koji će ubrzati postupak od ideje do komercijalizacije proizvoda.

Iako je riječ o različitim poslovnim pristupima, tvrtke koje se koriste novim poslovnim modelima spaja želja da budu drugačije od drugih. One probleme rješavaju nekonvencionalno. Sukladno tome na konferenciji se želi na uspješnim primjerima pokazati poslovne modele koji oblikuju način na koji se posluje (ili će se poslovati) i koji su promijenili tradicionalne načine poslovanja.

Pogledajte program konferencije Crni labud u plavom oceanu i svakako pratite CoolKlub na Facebooku, jer ćemo vam u ponedjeljak 24. veljače pokloniti dvije kotizacije za konferenciju.

CoolKlub

CoolKlub autori