Rock and Roll baby! Idemo u Padovu gledati Springsteena

Bruce Sprengsteen najava koncerta u Padovi 2013.

Da pitate CoolKlub: Taj čovjek je za nas ali i za Rolling Stone magazin ‘čisto oličenje rock&roll-a’. Rocka od kojeg vam se ježi koža, koji vas ponese, rocka zbog koje bi plakali i smijali se.


 

Imam Bucket list i na njoj je već nekoliko godina koncert Bruce Springsteena. Danas je priprema, sutra 31. svibnja je koncert u Padovi na stadionu Euganeo. U Italiji je svirao i prošle godine i to na tri koncerta. Posljedica je to ljubavi prema zemlji odakle njegov djed vuče svoje porijeklo. Moći ću staviti još jednu kvačicu na stotinjak i nešto želja i ciljeva koje sam si zapisala. „Working on a dream“ (album Working on a Dream, 2008) rekao bi The Boss.

Zašto baš Bruce? Pa jednostavno, zato što je to Bruce „The Boss“, zar to nije dovoljno?

Sprengsteen and IDobro, ima tu još puno toga. Od te iskonske dobre energije i puno pozitivnih vibracija koje prenosi svojom muzikom i koju daje publici, taj čovjek je za mene (ali i za Rolling Stone magazin): ‘čisto oličenje rock&roll-a’. Rocka od kojeg vam se ježi koža, koji vas ponese, rocka zbog koje bi plakali i smijali se. Da, sve to je Bruce!

Samo-progašeni „obični seljak“ iz New Jerseya po mišljenju svih nas fanova, daleko je od toga. On je utjelovljenje nade i strasti. Prije svega nevjerojatan izvođač koji je do sada skoro svaki koncert na trenutnoj ‘Wrecking Ball’ turneji svirao čak 3 sata i više. On sa svojom publikom živi! Njegov bis traje, dok se ne gase svjetla – u Londonu su mu prošle godine u [button link=”http://edition.cnn.com/2012/07/14/showbiz/music/springsteen-mccartney-power-cut#” size=”small” target=”self”]Hyde parku[/button] morali ugasiti struju, ali on je i dalje pjevao! Fan ili ne, morate priznati, da mu samo ta činjenica daje opravdanje da drži titulu „Gazde“.

I evo, sutra bi se želja trebala ostvariti. Znam da ću već putem u autu u dobrom društvu pjevušiti ‘Show a little faith there’s magic in the night’ (pjesma, Thunder Road/album, Born Road 1975). Idem na koncert u Padovu, Yes! Sve što mi treba je malo ‘Dancing in the Dark’ i da osjetim taj ‘Human Touch’…

Vezane teme:

Koncert Brucea Springsteena u Padovi: Jedini ‘Gazda’ kojeg ćete uvijek željeti slušati!

*U srpnju ove godine s prikazivanjem počinje dokumentarac ‘Sprengsteen and I’. Inspirativno! Pogledajte trailer:

More from @B_arrow

Deset najljepših mostova svijeta

Ponekad je na njima, kao na primjer na Karlovom mostu u Pragu,...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.