#BetterBatmanThanBenAffleck – Twitter ismijava novog Batmana

glavna ben affleck novi batman

Nakon najave da je novi Batman Ben Affleck (Batffleck?!), ekipa na Twiteru je presudila: ako može on, može i bilo tko drugi! Nadamo se da Ben ima mnogo smisla za humor…


U četvrtak je Warner Brothers najavio da će novog Batmana glumiti nitko drugi nego Ben Affleck. Činjenica da je upravo ovaj glumac dobio ulogu, iako neočekivana, nije potpuno suluda. On je ipak zvijezda. No, da li je dostojan uloge ovog kompleksnog superheroja?

Nakon velikog FLOPA u [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/08/dared.jpg#”]Daredevilu 2003.[/lightbox], malo tko vjeruje da bi mogao biti uvjerljiviji Batman od [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/08/chris.jpg#”]Christiana Balea[/lightbox] (koji je odbio ulogu skupa s čekom na 50 milijuna dolara). Nakon objave, obožavatelji su rekli svoje i izgleda da mu čak ni dva Oscara (ne za uloge) nisu dovoljna da bi zaslužio nastaviti priču o spasitelju Gothama.

U svega par sati, zeka je krenula, hashtag #BetterBatmanThanBenAffleck je lansiran i sve je otišlo viralno. Nadamo se da Ben ima mnogo smisla za humor, jer ovu rafalnu plejadu tweetova na temu #tkosvemožebitiBatman uistinu treba izdržati.

Twitter je kao mikroblog i najbrži način komunikacije na društvenim mrežama odigrao ključnu ulogu i u tijeku je natjecanje čiji će tweet biti originalniji i smiješniji. Naš apsolutni favorit je ovaj:

minion batman I to nije sve jer se zafrkancija na račun ovog glumca nastavlja iz minute u minutu.

Zanimljivo je da se slična stvar dogodila 2006. kada je najavljeno da će Heath Ledger glumiti Jokera. Nitko nije mogao predvidjeti da će glavni glumac iz filma „Brokeback Mountain“ tako dobro odglumiti zlikovca nad zlikovcima i da će mu nažalost to biti (i posljednja) uloga života.

Iako nismo veliki Benovi fanovi, kažemo: Dajmo čovjeku priliku jer ruku na srce ionako mu nije lako uskočiti u cipele Christiana Balea! S druge strane pa tko ne bi htio biti na Benovu mjestu.

I zato: Go Ben Go!

More from @B_arrow

Fotogalerija Facebook hita ‘Nekad i sad’

Dobre ideje uz nula kuna još su bolje kada se za njih...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.