Miami: Prvo Pinterest vjenčanje

pinterest vjencanje
pinterest vjencanje

Ryan Leak bacio je oko na djevojčin Pinterest board ‘Vjenčanje iz snova’ i prema njemu organizirao cijeli obred. Naravno, završio je u novinama i na našoj stranici

Što kažete na jedno Pinterest vjenčanje iz snova? Amanda Roman je kao i većina djevojaka  do svakog detalja razmišljala o svom vjenčanju iz snova. Kao buduća mladenka na svom Pinterest računu otvorila je i board pod nazivom ‘My Dream Weddding’  te na njega postavila 224 fotografije na temu vjenčanja iz snova.

Nakon pet godina veze njen dečko Ryan Leak namjeravao ju je zaprostiti kada je čuo njen razgovor s prijateljicom u kojem Amanda priznaje da bi se voljela zaručiti i vjenčati u istom danu. Kako bi razveselio svoju dragu, Ryan je pokrenuo istragu: Kako organizirati zaruke i vjenčanje u istom danu?

Pogađate, pomogao mu je Pinterest i onaj board s početka priče. Vjenčanica, omiljeno cvijeće, draguljar, pozivnice, uređenje interijera, boje, svijeće… Sve je vidio i trebalo je sastaviti mozaik i 224 fotografije postaviti u kontekst. Ryan se za taj dio posla obratio prijateljima.

‘Ona je isplanirala cijelo vjenčanje, bez da je znala da je isplanirala cijelo vjenčanje’,  rekao je Ryan.

Sve detalje pogedajte u videu koji traje pola sata. Vidjet ćete, Amanda i Ryan dodatno skreću pozornost i motiviraju ljude da doniraju organizaciju koja se bavi sprječavanjem trgovine ljudima http://www.thea21campaign.org/

Dirljiva priča o ljubavi ali i o sto i jednom problemu koji su sastavni dio organizacije vjenčanja zagrijat će vam srce. Cool za ove vlažne i hladne dane!

More from Claudio Kramaric
ŠTO NE MOŽETE KUPITI NOVCEM? Najinspirativniji video ovoga ljeta!
Nismo baš od objavljivanja ‘klikabilnih’ videa. Nije namjera skupljati klikove jer smo...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.