Search
Close this search box.
cool novi logo header
ivan saric i davor runje s bransonom na rucak

Ivan Šarić i Davor Runje žele na ručak s Richardom Bransonom!

U novom videu za BabyWatch, Šarić je lisac koji ‘zna’ kako doći do Bransona obavezno pogledajte!


‘Fail pitch to Richard Branson’  naziv je novog videa komičara Ivana Šarića premijerno prikazanog u utorak u Katranu.  Za razliku od prvog videa ‘Hire me Jon Stewart’  u kojem se komičar sâm obraća američkoj zvijezdi i od nje traži posao, sada je u pitanju suradnja.

Šarić&prijatelji, Davor Runje suvlasnik agencije DRAP i Sandor Mur tvorac BabyWatcha, snimili su video u kojem žele na ručak s britanskim poslovnjakom Richardom Bransonom kako bi mu prezentirali svoj proizvod ­ – aplikaciju za trudnice koja se sastoji od prijenosnog ultrazvučnog uređaja i aplikacije za pametne telefone putem koje se čuju otkucaji srca bebe.

Dva poslovnjaka dolaze Šariću ‘stručnjaku za kontakte s poznatima i slavnima’ koji im predlaže razne scenarije za viralni video preko kojeg bi kontaktirali Bransona.  Naravno da Šarić ne razumije o kakvom je proizvodu riječ. No, da sada ne otkrivamo previše pogledajte video. Jedini minus jest taj što Šarića svaki dan čujete po deset puta u ulozi ovce Gregora pa stalno očekujete reklamu za TELE 2, a zapravo je riječ o jako COOL proizvodu. Pogledajte, video traje tri minute:

http://www.youtube.com/watch?v=-ftihPymT2g

BabyWatch omogućava trudnicama da između dvaju posjeta liječniku putem prijenosnog ultrazvučnog uređaja i aplikacije za smartphone (pametne mobitele) čuju i vizualiziraju otkucaje srca svoje nerođene bebe.  Stvorili su ga Urška Sršen i Sandro Mur.  Pridružio im se Davor Runje koji im pomaže u marketingu i prodaji. Koliko znamo, trojac se sprijateljio na kite surfingu (kojeg u videu masovno i koriste). Svakako će svim marketingašima biti zanimljivo promatrati što će se s videom događati.  Jer dok je Šarić svoj prvi video Hire me Jon Stewart krenuo promovirati bez znanja hrvatske javnosti (koja bi ga, kako je sam priznao, vjerojatno pokopala u startu), novi video prikazan je upravo domaćoj publici.  Hoće li mu to uzeti za zlo vidjet ćemo. Mi se iskreno nadamo da će nešto ispasti iz ovoga.

No guts, no glory!

P.S. Ako ste video odgledali do kraja svakako ga preporučite Richardu Bransonu:
Twitter:  https://twitter.com/richardbranson     #askrichard

Facebook:  https://www.facebook.com/RichardBranson

Što kažete na Šarića, a što na ulogu Davora Runje?

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>