Ivan Šarić i Davor Runje žele na ručak s Richardom Bransonom!

ivan saric i davor runje s bransonom na rucak

U novom videu za BabyWatch, Šarić je lisac koji ‘zna’ kako doći do Bransona obavezno pogledajte!


‘Fail pitch to Richard Branson’  naziv je novog videa komičara Ivana Šarića premijerno prikazanog u utorak u Katranu.  Za razliku od prvog videa ‘Hire me Jon Stewart’  u kojem se komičar sâm obraća američkoj zvijezdi i od nje traži posao, sada je u pitanju suradnja.

Šarić&prijatelji, Davor Runje suvlasnik agencije DRAP i Sandor Mur tvorac BabyWatcha, snimili su video u kojem žele na ručak s britanskim poslovnjakom Richardom Bransonom kako bi mu prezentirali svoj proizvod ­ – aplikaciju za trudnice koja se sastoji od prijenosnog ultrazvučnog uređaja i aplikacije za pametne telefone putem koje se čuju otkucaji srca bebe.

Dva poslovnjaka dolaze Šariću ‘stručnjaku za kontakte s poznatima i slavnima’ koji im predlaže razne scenarije za viralni video preko kojeg bi kontaktirali Bransona.  Naravno da Šarić ne razumije o kakvom je proizvodu riječ. No, da sada ne otkrivamo previše pogledajte video. Jedini minus jest taj što Šarića svaki dan čujete po deset puta u ulozi ovce Gregora pa stalno očekujete reklamu za TELE 2, a zapravo je riječ o jako COOL proizvodu. Pogledajte, video traje tri minute:

http://www.youtube.com/watch?v=-ftihPymT2g

BabyWatch omogućava trudnicama da između dvaju posjeta liječniku putem prijenosnog ultrazvučnog uređaja i aplikacije za smartphone (pametne mobitele) čuju i vizualiziraju otkucaje srca svoje nerođene bebe.  Stvorili su ga Urška Sršen i Sandro Mur.  Pridružio im se Davor Runje koji im pomaže u marketingu i prodaji. Koliko znamo, trojac se sprijateljio na kite surfingu (kojeg u videu masovno i koriste). Svakako će svim marketingašima biti zanimljivo promatrati što će se s videom događati.  Jer dok je Šarić svoj prvi video Hire me Jon Stewart krenuo promovirati bez znanja hrvatske javnosti (koja bi ga, kako je sam priznao, vjerojatno pokopala u startu), novi video prikazan je upravo domaćoj publici.  Hoće li mu to uzeti za zlo vidjet ćemo. Mi se iskreno nadamo da će nešto ispasti iz ovoga.

No guts, no glory!

P.S. Ako ste video odgledali do kraja svakako ga preporučite Richardu Bransonu:
Twitter:  https://twitter.com/richardbranson     #askrichard

Facebook:  https://www.facebook.com/RichardBranson

Što kažete na Šarića, a što na ulogu Davora Runje?

More from Claudio Kramaric
Molba za posao copywritera u agenciji ‘Drap’ (VIDEO)
Pisali smo kako se ne javljati na posao, a evo kako to...
Read More
Join the Conversation

3 Comments

  1. says: Jon Stewart

    Pozdrav ljudi,

    Sviđa mi se ideja o aplikaciji, kako funkcionira i sve ostalo. Međutim, mislim da ovakvim videom samo rušite reputaciju toj aplikaciji. Taj “Richard” vam ovaj video ni u kom slučaju ne može uzeti kao ozbiljan, a kamoli da još investira u takav projekt. Jasno mi je da Runje i ovaj drugi lik nisu školovani glumci, no moglo se to i bolje i glasnije odglumiti. Šarić je dobar kao i uvijek, međutim i on po meni ovdje gubi ugled, jer naprosto se na internetu prezentira kao bilo koji drugi obični “lik” s youtube-a koji ima viška vremena pa snima bezvezne video materijale. Američka kultura je potpuno drugačija od naše “balkanske” stoga bi preporučio da dovedete barem nekog čovjeka koji razumije kako ti ameri dišu, pa da vam pomogne u tom pogledu. Iskreno ne mislim da ćete čovjeka uspjeti tako impresionirati da uloži neke novce u projekt. Ovaj pokušaj po meni nije pogodio srž i bit tog proizvoda. Da sam ja milijarder vjerojatno bi se pozabavio nečim što će donijeti više love, nego li gledao youtube video-e koji baš i nisu smiješni. Nemojte ovo shvatiti samo kao kritiku, nego kao savjet iz gledišta čovjeka koji se kuži i u humoristične uratke. Želim vam sve najbolje u naumu, no preporučam da stvarno pokušate na neki drugačiji način. Ovo nije viral i neće se proširiti silom kroz medije. Sretno s sljedećim video-ima i puno uspjeha.

Leave a comment
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.