Imaju malu pekaru ‘bogu iza nogu’, a proizvode za cijeli svijet (VIDEO)

najpoznatija mala pekara na svijetu
najpoznatija mala pekara na svijetu

Ovo je priča za sve koji smatraju da je nemoguće izaći iz okvira. Vlasnik ima strast, brine o zaposlenima, a narudžbe iz cijelog svijeta stižu…

O Škotskom Zapadnom otočju iliti škotski Ooter Hebrides koje broji  svega 15 naseljenih i  50 nenaseljenih otoka, teško da bi netko pisao i govorio da se nije pojavio Guardian Post i snimio priču o jednoj uspješnoj maloj obiteljskoj pekari. To je pekara koja se nalazi doslovno usred ničega. Scena okruženja koja bi mogla posložiti za snimanje nekog horor filma.

Međutim, sasvim suprotno, ovdje se ‘vrti’ dobar biznis. Iako se radi s o sasvim ‘običnim’, svakodnevnim pekarskim proizvodima, riječ je o pekari čiji su proizvodi poznati diljem svijeta, a jedinstveni su upravo po tome što glavninu sastojaka čine prirodni proizvodi.

Kolačići se izrađuju po tradicionalnoj recepturi, koja je naravno strogo čuvana tajna, a osnovu čini prije svega izvorska voda. Posebnost su nevjerojatno ukusnu kolačići [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/02/pekara-peciva-od-algi.png#”]od zelenih algi[/lightbox], ubranih naravno u blizini same pekare. Imaju i svoju mobilnu pekaru kako bi proizvodi bili dostupni svima na otoku.

I iako su uspjeli svoje mjesto pronaći i izvan granica Otočja, vlasnici smatraju da su zaposlenici glavna karika cijelog procesa, pravi ambasadori tvrtke, te su im stoga i najveća ulaganja usmjerena u zajednicu kao glavnog promotora njihovog biznisa.

Jedan za sve, svi za jednoga! Neuobičajeno, ali cool, zar ne?! Pogledajte video i priču o ‘najpoznatijoj maloj pekari na svijetu’!

http://www.youtube.com/watch?v=D1qP0aeyMBE

.

Vezane teme:

Motivacija: Za pozitivne pomake treba ‘napasti’ sa svih strana

More from anita.mer.b

Imaju malu pekaru ‘bogu iza nogu’, a proizvode za cijeli svijet (VIDEO)

Ovo je priča za sve koji smatraju da je nemoguće izaći iz...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.