COOL potez: Pomozite Andreju da uhvati posao iz snova u Degordianu

degordian prijava za posao
degordian prijava za posao

Kako se javiti na posao? Andrej je autor projekta kojeg je u kratkom vremenu pregledalo (u ovom slučaju odigralo) ni manje ni više nego 1000 ljudi. Zaslužio je barem poziv na razgovor!

Mala bara puno krokodila, da se pjesnički(?!) izrazimo kada su u pitanju životopisi i natječaji za posao. Pogotovo oni natječaji za poslove u dobrim tvrtkama u kojima već i stažiranje predstavlja određeno postignuće.

Zagrebački Degordian (bivši iSTUDIO) jedna je od takvih. Nekad mala tvrtka danas ima  urede u čitavoj regiji i postala je kompanija s međunarodnim renomeom. Takvoj kompaniji (ali ni bilo kojoj drugoj) sigurno se ne bi trebali javljati s navrat nanos napisanim životopisom. Ili pristupiti s negativnim stavom.

U tom smislu CoolKlub je u suradnji s PR i marketing stručnjacima već napravio prilično dobar posao – nastao je skup postova koji će vam sigurno pomoći kako napisati dobar životopis ili kako se kvalitetno pripremiti za razgovor za posao. Zašto sve ovo govorim?

Zato jer je cool tip po imenu Andrej Kovačević, 29-godišnjak iz Zagreba napravio dobar posao kako bi se istaknuo u masi i prijavio na natječaj project managera u Degordianu. Ja sam njegov post primijetio na Facebook grupi Društveni mediji i oduševio me. Andrej se prijateljima i publici u grupi obratio ovako:

andrej kovacevic Trebalo je otići na ovaj link i pogledati o čemu je riječ ili, bolje rečeno zaigrati: http://bit.ly/DegordianProjectManager. Ovakvu molbu za posao u nešto više od sat vremena pregledalo je, kliknulo i zaigralo otprilike 1000 ljudi i njihove reakcije uglavnom su pozitivne. Ako ga Degordian i ne pozove na razgovor, u što nekako sumnjam, Andreju bi već ovo mogla biti dovoljna satisfakcija. Evo što o cijelom projektu kaže Andrej:

Iako sam prijavu za Degordian (igra, facebook, twitter, …) sve napravio danas, dugo pratim tu tvrtku. Sve skupa za istraživanje, prijavu i pripremu trebalo mi je deset dana. Degordian je mjesto na kojemu bih rado dao svoj doprinos  znanjem, iskustvom i radom. Pratim ih već dugo i imam osjećaj da bi si dosta dobro odgovarali po pitanju karakteristika, načina rada, kreativnosti, dinamike i organizacijske kulture.

Ovaj bivši FER-ovac dosad je radio brojne poslove i dok traži posao, pokušava pokrenuti poduzeće za izradu video igara pa svakako svratite na podijeljeni link i dajte mu svoj gslas Zaslužio je, a klikovi se broje ;)

Vezane teme:

Molba za posao copywritera u agenciji ‘Drap’ (VIDEO)

Agencija Drap zaposlila copywrittera iz Karlovca

More from Claudio Kramaric
Glasajte! Zrinka Cvitešić nominirana za naj debitanticu na West Endu
Nema tome dugo kada smo u Tvornici u Zagrebu razgovarali sa Zrinkom....
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.