Samo u Hollywoodu! Lopov vratio Lupitinu haljinu jer biseri nisu pravi…

vracena haljina lupite nyongo
vracena haljina lupite nyongo

Nazvao je redakciju portala TMZ i naveo kako je analiza pokazala da su biseri lažni i da je za njega haljina bezvrijedna uz dodatak: Je..m ti lažni Holivud!

Dan nakon što su mediji prenijeli vijest o drskoj krađi haljine koju je glumica Lupita Nyong’o nosila na ovogodišnoj dodjeli nagrada Oscar, portal TMZ donosi sasvim novu priču. Haljina je vraćena, ali zašto i kako – odgovor sličan ovome može se naći samo u Hollywoodu.

Naime, lopov je nazvao ekipu poznatog portala TMZ i rekao im, otprilike, da je nekoliko od inače 6000 utkanih bisera podvrgnuo analizi koja je pokazala kako su lažni i da je haljina za njega bezvrijedna odnosno da će je vratiti.

Novinarima tabloida čak je i napisao gdje će ona biti uz dodatak: Je..m ti lažni Holivud. Fotke vraćene haljine koje je portal potom objavio prilično su loše kvalitete, ali prikazuju izrečeno: [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2015/03/lupita-haljina-u-toaletu-hotela.jpg#”]mjesto u toaletu[/lightbox] gdje je lopov ostavio ukradenu haljinu.

Sve u svemu haljina Calvina Kleina nije vrijedna 150.000 američkih dolara već puno manje. Na stranu sad što lopovu ništa ne predstavlja činjenica da je netko u nju ručno ugradio 6000 bisera (makar i lažnih) i da je u tome njena vrijednost. Da o mogućnosti koliko bi haljina bila teška da su biseri bili pravi i ne govorimo.

Nakon svega javio se i poznati brand koji u priopćenju tvrdi da nikada nisu tvrdili da su biseri pravi. U isto vrijeme i policija. Fućka im se za bisere. Krađa je krađa i tragaju za drskim lopovom!

More from @B_arrow

Pogodite tko prodaje svoj penthouse za ‘tričavih’ 50 milijuna baksa

Američka tv postaja CNBC objavila je vijest o prodaji penthousea s vjerojatno...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.