Evo što rade SMART klinci: Napravite kutijicu za poklone u 4 koraka

smart klinci
smart klinci

U našoj školi stranih jezika svakodnevno radimo s djecom i dužnost nam je uz samo učenje jezika djeci ponuditi puno više. Trudimo se uvijek biti kreativni i zabavni, a jedan od naših kreativnih uradaka, simpatičnu SMART kutijicu u koju stanu oni mali, najslađi, pokloni odlučili smo podijeliti i s vama!

Za nju sam vam potrebna samo dva A4 papira, škare i eventualno ljepilo ili selotejp.

Korak 1.: preklopite papir tako da lijevi gornji kut povučete prema donjem desnom i zastanete onda kada dođe u ravninu s desnim rubom papira (slika 2). Na ovaj način dobit ćete trokut a višak papira ispod trokuta odrežite. Kada papir otklopite ostat će vam oblik pravokutnika s jednom poprečnom crtom te ga još jednom preklopite u suprotnu stranu kako bi dobili još jednu crtu (slika 3).

Korak 2.: sada kada na našem pravokutnom papiru imamo dvije linije, nastavite presavijati papir tako da kutove papira presavijate prvo do središnje točke (slika 4) a zatim u drugom krugu presavijajte do kutove do prve iduće točke (slika 5).

smart_kutijica
Smart kutijica

Korak 3.: uzmite škare i zarežite papir četiri puta na način kako je nacrtano na slici 6 (da u sredini papira ostanu 4 pravokutnika)

Korak 4.: sada smo već pri kraju jer trebamo samo preklopiti vanjske rubove kako bismo dobili kutijicu na način kako je opisano na slici 7 i 8 , a ako vam se čini da kutijica nije čvrsta možete si pomoći s ljepilom ili selotejpom.

Slijedi najbolji dio kada možete pustiti mašti na volju i ukrasiti svoj poklon kako god želite!

Napisala: Maja Grigić, asistent u marketingu

.

[divider]Ovaj tekst nastao je u suradnji sa školom stranih jezika ‘Smart’ [/divider]

Smart škola stranih jezika

 

Smart škola stranih jezika posluje od 2006. godine, a dio je Smart grupe zadužen za poduku stranih jezika za sve uzraste: općeg i poslovnog tečaja stranog jezika, pripreme za međunarodno priznate certifikate, hrvatski za strance, pripreme za maturu i poduku te jezično savjetovanje.

 

 

Written By
More from Smart&Cool
Advent u Bratislavi. Tko tamo ide? CoolKlub, eto tko!
Nešto sam odlučila po završetku ovog kratkog izleta, knjigu ne treba suditi...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.