Je li ovo najsexy reklama ikad? (L’Agent Provocateur )

Penelope Cruz najseksi reklama
Penelope Cruz najseksi reklama

Sexy ili najsexy? Što dovraga može proći krivo kada u spotu imaš jednog od najpoznatijih muških manekena današnjice, hordu razgolićenih manekenki i, vrlo vjerojatno, jako cool proračun

Španjolska glumica Penelope Cruz prihvatila se režije i snimila još jednu provokativnu reklamu za brand Agent Provocateur. Na stranu crveni cadillac, pustinja i cool glazba. U glavnim ulogama su uz Penelope,  najpoznatiji španjolski muški model i manje ili više poznate, recimo to tako, vrlo dobro građene manekenke.

Sama Penelope već stoji iza nekoliko sexy spotova, a da joj dobro ide govori i podatak da joj je YouTube prošle godine ‘skinuo’ uradak jer je jednostavno bio – presexy. Ovaj put slavna glumica nada se da je uspjela zauzdati svoje maštarije i pogoditi granicu cenzure. Na vama je procjena.

Ah da. Da ne zaboravimo, u reklami se pojavljuje poznati model Jon Kortajarena (poznat kao Jon K) i popriličan broj manekenki. U nekim medijima trudili su se prebrojati sve te guze ali im nije išlo. Isto tako, prilikom gledanja spota nećete saznati da je kompletnu liniju cool donjeg rublja dizajnirala Penelopina sestra Monica.

Da budemo malo zločesti, ovo uistinu jest (jedna od) najsexy reklama u posljednje vrijeme ali što dovraga može proći krivo kada u spotu imaš jednog od najpoznatijih muških manekena današnjice, hordu razgolićenih manekenki i, vrlo vjerojatno, jako cool proračun???

More from CoolKlub

CoolKlub ide na digitalni post, najmanje deset dana uskratit ćemo si internet!

i društvene mreže, i Google i kampanje i Facebook i...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *