Jeste li čuli za Farm to Face?

Jeste li čuli za Farm to Face?

Bez brige nećemo vas tjerati da jedete bundevu kao tip na naslovnoj fotki. Namjera je da vam njome skrenemo pozornost na cool priču u beauty industriji koju biraju mali nišni proizvođači kako bi iz prirode izvukli maksimum za kozmetičke proizvode

Ako kao i mi obožavate organsku kozmetiku ovo bi vam se moglo svidjeti. Što je Farm to Face – pitate nas? Ukratko, u pitanju je novi pokret koji podrazumijeva da se u kozmetičkim proizvodima koriste samo najsvježiji sastojci uzgojeni na lokalnim farmama. Slično kao i od polja do stola – samo u kozmetici :)  I ne samo to,  dobro je znati da su u tom procesu i svi proizvođači plaćeni prema fer cijenama. Ako ste u žurbi to bi vam trebalo biti dovoljno, ako ne nastavite čitati dalje.

Farm to face filozofija

Farm to table restorani su totalno in! Svi želimo jesti zdravu hranu. Svjesni smo da unosom iste održavamo svoje tijelo vitalnim i čuvamo ono što nam je najvrijednije: zdravlje. Upravo način prehrane direktno utječe i na zdravlje naše kože. Ona je najveći organ ljudskog tijela. Da li je hranjenje iznutra dovoljno? I ne baš. Tijekom života susrećemo se s mnogim filozofijama. Priznajem da sam zbog osobnog problema s kožom krenula u dublje istraživanje Farm to Face filozofije koja pomiče granice uobičajenog poimanja proizvodnje kozmetičkih proizvoda. Naravno i njihovu kvalitetu te dostupnost na tržištu.

Farm to face proizvode možete pronaći i u Hrvatskoj na stranicama internet trgovine WOW Junkie.

Priroda ima rješenje!

Odrastajući na farmi, često sam čula ovu rečenicu. Ubrati cvjetove kamilice, nevena, otkinuti krastavac u prolazu… bilo je sasvim prirodno. Uobičajeno. Učiti od starijih o ljekovitim, hranjivim sastojcima te načinu uzgoja bilja, voća i povrća bio je način života. Taj se način, nažalost, u turbo razvoju civilizacije pomalo gubio.

Znanost nam je omogućila istupiti korak naprijed i tako je nastala tako stara, a potpuno nova ideja i realizacija iste – Farm to Face.

Upravo je farma polazišna točka Farm to face filozofije. Vrtovi puni raznolikog bilja, cvijeća, voća, povrća u lokalnoj zajednici. Zamislite sada i moderni laboratorij s vrhunskom opremom i stručnjacima svih profila posvećenih svojem poslu.

Podignite kvalitetu života

Što je Farm to face filozofija? Dvoje djevojke u prirodi dočaravaju pojam farm to face filozofije

Posebnim provjerenim metodama prati se cijeli proces proizvodnje. Cijeli proces se odvija u strogo kontroliranim uvjetima. Provodi se testiranje, verifikacija proizvoda garantiranim laboratorijskim testovima.

Sloboda kretanja u prirodi, aktivnosti na otvorenom u bilo kojim vremenskim uvjetima, svakodnevna njega više nisu ograničenja koja mijenjaju način života zahvaljujući upravo Coola i sličnim proizvodima koji podržavaju Farm To face filozofiju.

Da zaključim, potreba je i čežnja svakog čovjeka podizanje kvalitete života. Zadovoljstvo i ugoda zbog osjećaja zaštićene, nahranjene kože koja blista i diše je neprocjenjiv. I to je to! Nadam se da sam vam pojasnila što je Farm to face filozofija. Samo najsvježiji i prirodni sastojci na vašem licu.

NAPOMENA: Ovaj tekst prenosimo uz dozvolu autora sa bloga WOW Junkie. 

Tags from the story
Written By
More from CoolKlub
U Barceloni predstavljen Samsung Galaxy S5 što je novo u odnosu na prethodnika?
Korisnici baš i nisu zadovoljni ponuđenim, pogledajte i uvjerite se
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.