Search
Close this search box.
cool novi logo header
prestigio grace

Ljudi, ovo je Prestigio Grace (i ime mu posve odgovara)

Flashy, sexy, thin, smart & cool. Da, na pamet nam je pala Grace Kelly, ali ni ovaj komad od 5” uopće nije daleko. Čitajte…


Dakle kao da u rukama [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2015/03/Grace-Kelly-classic-movies-10413088-1449-1871.jpg#”]imate divu[/lightbox]. Obožavamo kada nas netko zamoli da napišemo poneku rečenicu o bilo čemu, a kamoli o uređaju proizvođača kojeg cijenimo. Naime, mi vam i dalje stojimo kod onog što smo napisali prije nepunih dvije godine kada smo opisivali jedan drugi model: Prestigio nam je i dalje cool brand.

Točka. Ništa se ‘kod njih’ promijenilo nije te i dalje možete očekivati vrlo solidan uređaj za svoj novac. Odakle vi znate što ja očekujem, pitate nas? Znamo, jer je velika mogućnost da smo Vi i mi vrlo slični profil kupaca. Dapače, Prestigio u velikoj većini slučajeva nudi i malo više. Čisto da kupovina postane ‘još slađa’.

Da li je ovaj post plaćeni oglas, pitate se? Jok! Jednostavno je – pročitajte prvu rečenicu!

Dakle, Grace. Radi se o vrhunski dizajniranom pametnom telefonu s AMOLED zaslonom u kućištu (pogled na video) debljine svega 5,5 milimetara. Da budemo jasni, kod tako sićušnih mjera (i spominjanju ženskog imena) posve nam je blesavo pisati debljina kada je uređaj ultra tanak.

Bolesno tanak! Taman toliko da se u njemu nađe osam Cortex A7 jezgri koje veselo kucaju na taktu od 1,7 GHz. Za pohranu je zaduženo 16 GB interne memorije koju na žalost nije moguće dodatno proširiti memorijskim karticama. S druge strane baterija od 2300 mAh koja pruža priličnu autonomiju.

Prestigio Grace cijena Instar Informatika Zagreb
Kako ono ide brzi auti i lake žene… E pa, Grace nije takva!

Hoće li Vam to biti dovoljno memorije? Trebalo bi, obzirom da Prestigio nudi i 200 GB besplatne pohrane u MultiCloudu (ovo je free uz sve Android Prestigio tablete i telefone, što je jako dobar benefit).
I da ne zaboravimo, kako bi sve radilo kako valja, tu su još i dva GB interne memorije. Da li uređaj trza, izbacuje ili slično – nemamo pojma jer se njime nismo dovoljno dugo koristili. U tom smislu promatrajte i ovaj post.

prestigio grace mobitel cijena zagreb
Prestigio Grace

Ipak, nije nas strah napisati općenit dojam, a on je jako dobar. Iako je pametni telefon zaštićen Gorilla Glass 3 slojem otpornim na ogrebotine to ne znači da je vanjština imuna na udarce. Stoga, preporučamo oprez i nešto više pažnje jer ipak je u pitanju jedan od najboljih ekrana na tržištu od pet inča (FullHD).

Cijena Prestigio Grace uređaja je 2599,00 kuna i može se pronaći u trgovinama Instar Informatike, cool dodatak jest dvogodišnje međunarodno jamstvo. To znači da će Prestigio servis riješiti kvar na vašem mobu bilo gdje u svijetu.

 

 

CoolKlub

CoolKlub autori