Cool News: BESPLATNO naučite osnove društvenih mreža!

Facebok video društvene mreže marketing cotent sadržaj

Predavanja i radionice održat će se iz područja Facebooka, LinkedIN-a, Twittera, Gmaila, MailChimpa te mobilnih aplikacija Viber i WhatsApp

Nije tajna da popriličan broj mladih ‘u fušu’ ili ‘na crno’ radi posao community managera, izrađuje web stranice i svu silu digitalnih poslova. Razlog je tome taj što su njihove cijene niže od onih koje dobivate po službenim ponudama agencija. I to je cool – ako i kada netko zna svoj posao. Međutim, razlika od ‘imam ja jednog malog koji kuži Facebook’  do pravog stručnjaka kojemu su Facebook i Twitter (na primjer) doručak, ručak i večera – ogromna je, da ne kažemo i sudbonosna jer se može reći da o njoj ovisi i vaš posao.

Problem je kada se tog posla (jer vi nemate pojma o tome) prihvati mladac bez ikakva znanja sa željom da zaradi. Tada je novac bačen u vjetar pa se vraćamo na agenciju čiji stručnjaci spašavaju stvar. A to, vidi vraga, košta još i više!

Enivej, kako bi takvih situacija bilo što manje od 28.02. do 07.03.2015. pod Erasmus plus programom u Zagrebu, organizira se radionica razmjene znanja i dobre prakse iz područja informatičko-komunikacijskih tehnologija na kojem će sudjelovati 32 mladih iz EU zemalja. Radionica traje osam dana i otvorena je za javnost.

Evo kako to izgleda u praksi
Evo kako to izgleda u praksi

Najbolji dio: Predavanja i radionice održat će se iz područja Facebooka, LinkedIN-a, Twittera, Gmaila, MailChimpa te mobilnih aplikacija Viber i WhatsApp. Sudionici na projektu dolaze iz partnerskih organizacija Cultural Artistic Association Plac iz Slovenije, Ecomission 21st Century Association iz Bugarske te domaće organizacije Urbana mladež iz Zagreba.

SAZNAJ VIŠE: LinkedIn overloaded: Deset najčešće (krivo) korištenih riječi u osobnim profilima

Specifičnost ovoga projekta razmjene mladih je da su sudionici također i predavači te se prijenos znanja odvija u jednoj opuštenoj i neformalnoj atmosferi.

Sve aktivnosti će se održati u Funk Lounge Hostelu na adresi Rendićeva 28, ZagrebBesplatna predavanja i radionice otvorene za javnost su sljedeće;

Osnove Facebook reklama  03.03. utorak od 10:00 – 11:00h
LinkedIn kao poslovni profil 04.03. srijeda od 10:00 – 11:00h
Gmail  osnove 04.03. srijeda od 15:00 – 16:00h
MailChimpa – profesionalni vizualni emailing 06.03. petak od 10:00 – 11:00h

Napomena: Obzirom da su sudionici iz europskih država sva predavanja i radionice održati će se na engleskom jeziku, a organizatori mole da najavite svoj dolazak na urbanamladez@gmail.com. Potrebno je poslati ime i prezime te radionicu na kojoj ćete sudjelovati.

Nakon završetka radionica, na internet portalu urbane mladeži www.urbanamladez.hr moći ćete skinuti rezultate projekta ove razmjene.

Vezane teme:

CoolKlub ide na digitalni post, najmanje deset dana uskratit ćemo si internet!

12 pravila ponašanja na društvenim mrežama

Written By
More from CoolKlub
Oh Boy, LG predstavio perilicu rublja… S perilicom rublja u podnožju
U dvojnoj perilici rublja/sušilici možete mijenjati nastavak u podnožju po želji, nešto...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.