Košulja otporna na mrlje? Prodaje je Tudors. Nema na čemu

Košulja otporna na mrlje

Košulje bez mrlja? O, da! Šeprtlje u odijelima, stigao je i naš dan – napokon se možete opustiti…

Koliko puta ste sami sebi bili predivni i najljepši u košulji koja vam savršeno stoji, sa sakoom i novim cipelama koje vas ne žuljaju i usklađenim remenom. Bili ste zadovoljni sve do jednog nepromišljenog poteza i izdajničke mrlje koja vam je u tren oka uništila dan. Kava, sok, juha od paradajza… Slobodno sami nastavite niz.

kosulja mrlja

Ta određena doza šeprtljavosti podmuklo prati muški rod i nitko točno ne zna zašto je tome tako. U mom slučaju (brag alert!) stvari se mijenjaju na bolje, ali uvijek se sjetim svojih školskih dana kada je moja majka savršeno odgonetala što sam toga dana jeo. Nije bila Sherlock. Bilo joj je dovoljno da baci pogled na moju majicu ili košulju.

Danas je ipak lakše. Srećom pa se s vremena na vrijeme pojave genijalni umovi koji osmisle košulju koju je nemoguće zaprljati na opisani način i omoguće nam da više nikad na sastanak ne idemo sa zakopčanim sakoom koji nespretno prekriva sramotnu mrlju.

Naime, upravo takvu košulju od pamuka znakovitog naziva ‘Stainless’ možete nabaviti u Tudors Hrvatska. Novi brand koji je vrata svoje poslovnice otvorio krajem 2016. u Frankopanskoj 6 u Zagrebu. Ako mislite da pretjerujem evo dokaza:

Znam, znam. Gdje je folija? Kako znamo da video nije djelo photoshop majstora? Teško je povjerovati zar ne? Međutim u Tudorsu nisu pohađali tečaj za mađioničara. Košulja se na opip ne razlikuje od drugih i u pitanju je fini pamuk. Thats it! Odgovor je zapravo jednostavan, a tehnologija malo kompleksnija. Evo što o košulji kaže Magdalena, store managerica Tudorsa:

‘Danas se nanočestice srebra mogu unijeti u mnoge materijale uključujući i tkanine gdje njihova antibakterijska svojstva dolaze do izražaja. Stručnjaci smatraju da će u budućnosti nanotehnologija u velikoj mjeri olakšati život ljudima i riješiti značajne probleme današnjice. Stainless košulja je naš najprodavaniji model košulje od čistog pamuka s nanočesticama srebra koje odbijaju prljavštinu od tkanine, npr. ako prolijete kavu neće se stvoriti mrlja.’

Košulja je također otporna na sve ostale tekućine, a najbolji dio je cijena. Trenutno 224,90 kuna s popustom od 50% i to u bijeloj i nekoliko nijansi plave (classic ili modern fit) s produženim rukavima.

Oni spretniji u Tudorsu će pronaći i ‘normalne’ košulje, denim košulje, polo majice, remene, tregere i sve što trebate kako bi izgledali kao pravi gospodin. Nadam se da ćete se uskoro počastiti. Košulja otporna na mrlje dobro će doći i omogućiti vam da bez obzira na dan pred vama ostanete sigurni u sebe.

Hvala na čitanju!

Tags from the story
Written By
More from CoolKlub
Majko mila. Aston Martin priprema porinuće ali kakvo…
Nikad boljega vremena za osvojiti EURO jackpot jer jednostavno nam treba!
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.