Search
Close this search box.
cool novi logo header
WOW-JUNKIE.com nova web trgovina wow-junkie logotip crni s bijelim slovima internet trgovina

Cool stuff: WOW-JUNKIE.com nova web trgovina

Trgovina s proizvodima koje dosad niste mogli pronaći u Hrvatskoj, preko 35 brandova, besplatna dostava iznad 300 kuna unutar dva radna dana. O da, tu je!

NADOPUNA 1. veljače 2017.: Početkom godine kupci su nas nagradili dodijelivši nam maksimalan broj zvjezdica i tako potvrdili naša nastojanja da im pretragu i kupovinu pojednostavimo, a dostavu (najvažnije) omogućimo u što kraćem roku.

Jedva smo dočekali da vam pokažemo ovo! Pred vama je vrlo, vrlo cool web ili WOW-JUNKIE.com nova web trgovina. Šest mjeseci bilo je potrebno da se poslože sve kockice: od imena, logotipa, dizajna, sadržaja i stotina radnih sati profesionalaca jer ništa nismo prepustili slučaju.

Ili barem tako mislimo. Naravno greške od kojih su neke postale vidljive tek na kraju trudimo se ispravit i nema sumnje bit će ih još! Jer, baš kako govorim polaznicima na predavanjima u Algebri, da smo čekali da sve bude savršeno trgovinu bismo lansirali – nikad. Tako je to u poslu. Moraš se odvažiti i krenuti. Uostalom tako je pokrenut i CoolKlub.

WOW efekt za nas ne prestaje činom kupovine nekog kozmetičkog proizvoda. To je tek početak!

Što želim reći na temu wow-junkie.com? Prvo veliko hvala na fenomenalnom iskustvu suradnje sa stručnjacima iz Neuralaba. Dok ne krenete, nemate pojma koliko je posao detaljan i traži vaš aposlutni angažman. Bez ekipe iz Neuralaba koja je proaktivno sudjelovala u cijelom projektu ne bismo uspjeli napraviti posao na pravi način. I sad da malo pojasnim što je WOW Junkie i što to nama znači:ž

O imenu:

WOW Junkie je onaj tip kupca koji iznimno cijeni svoje proizvode. Takve proizvode pronalazi na internetu, čita preporuke, pretražuje trgovine i(li) kasni na avion jer je isti ugledao u izlogu nekog duty free shopa. Kada ga se domogne on ga čuva i pazi. Sve do posljednje kapi. To je WOW Junkie. Naš kupac. To smo mi koji cijenimo i znamo što znači kada određeni proizvod jednostavno obožavaš.

O brandovima:

Svaki brand kojeg predstavljamo, a trenutno ih je otprilike 35 (i stiže ih još), poseban je po svojim proizvodima odnosno sastavu, djelotvornosti i, općenito, načinu poslovanja i ophođenja prema kupcima diljem svijeta ali i po tome što ga dosad niste mogli kupiti u Hrvatskoj. Barem ne na ovako siguran, jednostavan, povoljan i brz način.

O cijenama:

Da, pazimo na cijene i po tom pitanju zasad zbrajamo samo pozitivne komentare onih najupućenijih. Beauty blogerice nam javljaju da smo po cijenama vrlo konkurentni stranim web trgovinama.
Kada tome pribrojimo brojne benefite koje vam donosi kupovina na WOW Junkie stranicama;  uistinu dobri popusti, mogućnost da sami odaberete minimalno dva testera (ili više, što ovisi o vašoj kupovini), besplatna dostava, korisnička podrška…

Misija ili WOW moment:

Na CoolKlubu sam dosad pisao o svemu i svačemu. Napriznavao se loših poteza i objavljivao one koji su mi pomogli u karijeri. I sada ću otkriti jednu tajnu. Kao direktor Cool Medie d.o.o., tvrtke koja stoji iza WOW Junkie stranice, priznajem kako mi sama prodaja proizvoda nije toliko napeta koliko sam obuzet kulturom brige prema korisnicima.

Jednostavno znam kako želim da sve to izgleda. Znate ono, kad promatrate ljude oko sebe i njihove doživljaje i geste pa uhvatite upravo onaj moment kada im se dogodi nešto lijepo. E, upravo je to WOW moment naše vizije uspješne e-trgovine.

Moment kada Vam na vrata stigne dostavljač s WOW-Junkie paketom.

Imamo WOW trgovinu za WOW ekipu u Hrvatskoj!

Hvala na čitanju.

CoolKlub

CoolKlub autori