Ovo je trenutno najprodavanija ženska torba, znate zašto?

empowered torba punjac
empowered torba punjac

COOL priča o brzom nastanku branda koji se prodaje još brže, pogledajte torbe-punjače kakve treba svaka žena (i muškarci, ali oni mogu pričekati, tvrdi idejni začetnik)

Kada ste u poslovnom modu jedan od najgorih zvukova koji vas može izbaciti iz takta jest onaj prodorni i dugi ‘PIIIIIP’, to jest onaj, kojim vam vaš ‘pametnjaković’ javlja da je on, odnosno baterija na izdisaju. U pravilu, to se događa u trenutku kada se tome najmanje nadate i kada u blizini nema zida i pripadajuće utičnice u kojoj će vaš digitalni suputnik naći utjehu.

E sad, kako stvari ne bi bile toliko komplicirane, na zahtjev ženskog dijela publike naše redakcije objavljujemo vijest o IT gadgetu za žene – torbi-punjaču za svu silu digitalnih pratitelja.

Ovo je  emPOWERED, tvrtka brand (ne čovjek brand) koja je razvila i patentirala torbu/punjač koja će bez ikakvih problema osigurati dva full punjenja vašeg uređaja. Sama torba je nadogradnja njihova izuma i upravo je u prodaji.

“Kada govorimo o tehnologiji, stil nije prva stvar koja nam padne na pamet. Iz tog razloga smo načinili ovu torbu”, objasnio je osnivač emPOWEREDA Loni Edwards

EmPOWERED torbe imaju ušiven punjivi USB kabel koji se spaja s računalom. Kako bi dobili bolju sliku, oni koji su imali prilike isprobati emPOWERED torbu tvrde kako je cjelovečernji izlazak protekao super cool i da nitko u društvu nije ostao bez baterije. Torba je bez problema punila razne uređaje zahvaljujući malenom adapteru (iPhone, BlackBerrie, Android).

Kako se zaključuje u testu: ‘Ovo bi mogla biti najjednostavnija stvarčica koja će ženu bez problema  dovesti u poziciju moći’ (power)…

A kako je sve počelo (ili zašto vam ovo pričamo)?

Istina, teško je povjerovati da se ovoga još nitko nije dosjetio. Ideja zapravo i nije nova, ali su je potaknuli mediji, točnije uredništvo magazina InStyle čiji su članovi, kada su vidjeli torbu (manji model na slici dolje) nazvali Lonija i poručili mu: oduševljeni smo, uzimamo vaš izum za idući broj, hoćete li biti spremni?

Loni Edwards odgovorio je potvrdno i u mjesec dana ‘stvorio’ brand, webshop, proizvodnju i sve ostalo. Tip posluje! Da nije bilo magazina i poguranca, vjerojatno bi još dvojio da li da gumb ‘kupi’ na svojem webshopu postavi lijevo ili desno ta da li će ga obojati u plavu ili narandžastu boju, da li je spreman za tržište, da li je kopča na pravoj strani, što će reći ovi i oni… I tisuću drugih pitanja koja bi odgađala pokretanje posla.

Ovako, ako vam je torba cool, svakako požurite naručiti jer se emPOWERED prodaje brže od novog iPhonea!

empowered male torbe punjaci
Rasprodani modeli torbica    Foto: EMpowered

 

Vezana tema:

Kako to radi Alex Dojčinović: 12 savjeta za brendiranje i komunikaciju s javnošću

 

 

 

Written By
More from CoolKlub
BE COOL: Odakle štapići za sushi i kako ih koristiti?
Štapići za sushi i kako ih pravilno koristiti u pet jednostavnih savjeta
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.