Search
Close this search box.
cool novi logo header
minionsi u kinima naslovna

Minionsi ili MALCI stižu u kina i ovo je sedam stvari koje trebate znati!

Predstavljamo vam najnoviji trailer crtića o Minionsima ili Malcima

NAPOMENA: 13. 7. 2015. Odgledali Minionse. Moramo vam reći: razočaranje!!! Čak je i naš malac nakon odgledanog napamet izbrojao druga tri crtana filma koji su mu bolji, a obično je upravo ovaj odgledani na Top 3. Sve što je bitno rečeno je u traileru. Tako da…

Obožavamo crtiće – no to je stara stvar! Minionsi ili, po naškom ‘Malci’ stižu u kina. Upravo ih je najavio Cinestar. Nakon fenomenalnog Grua samo je bilo pitanje vremena. Da malo osvježimo pamćenje evo sedam stvari koje trebate znati o Minionsima, pardon Malcima:

Kako su nastali Malci iliti Minionsi?

Nastali su kao jednostanični žuti organizmi.

Kakva je povijest Malaca?

Od svojih prapočetaka služe samo najgroznijim gospodarima od T-Rexa do Napoleona i Drakule.

Čime se hrane?

Prehrana je raznovrsna od piljevine do sushija. Ipak, nekima od [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/11/malci-u-kinima-6.png#”]njih[/lightbox] najdraže su banane.

Malci općenito?

U principu glupavi ali nevjerojatno smiješni. Često padaju u tešku depresiju. Svakog njihovog gospodara dočekala je [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/11/malci-u-kinima-3.png#”]zla sudba[/lightbox] (njihovom krivicom), a u nedostatku istog ovi rođeni sluge padaju u tešku depresiju.

Kakva je budućnost Malaca?

Ako nemaju [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/11/malci-u-kinima-4.png#”]gospodara[/lightbox] umrijet će od – dosade.

malci u kinima 5

Tko ih može spasiti?

Tko će koga ako ne svoj svoga! Ime odabranog je – Kevin. Skupa s ekipom (Stuart i Bob) kreće u potragu za novim gospodarom – ultimativnim zlicom!

malci u kinima 7

Gdje će potražiti spas?

Gdje drugdje nego u New Yorku 60-ih godina prošlog stoljeća.

Ovo bi ukratko bila i najava za Minionse, ultra cool simpatične likove kojima su svoje glasove dali: Sandra Bullock, John Hamm, Michael Keaton, Allison Janney,  Steve Coogan. Ne želimo dalje kvariti zabavu. Pogledajte najavu dugometražnog crtanog filma koji u kina stiže na ljeto 2015.!

Vezane teme:

Priznajem, postala sam ovisna o crtićima kao i moj mali princ

CoolKlub

CoolKlub autori