Međunarodni dan brada i njihovih ponosnih vlasnika

međunarodni dan brada

Prva subota u rujnu dan je ljubavi i pažnje. Zašto? Zato što se prva subota u rujnu obilježava kao međunarodni dan brada (World Beard Day)!

Božić je super blagdan, glazba, ugođaj doma, druženje s najdražim ljudima, obitelji… volimo to – jako! No, međunarodni dan brada je ipak nešto posebno jer na taj dan vi i vaša brada ste posvećeni jedno drugom i to je nešto što se ne može nadmašiti. Brinete se cijelu godinu o njoj, uljite, čistite i uređujete.

Na World Beard Day vi i vaša brada možete uživati sami jer nije slučajno da taj sveti dan pada na subotu. Probudite se, operite i nauljite svoju bradu, pojedite nešto što vi i vaša brada volite i dogovorite druženje sa svojim najdražom bradatom braćom.

Pogledajte epizodu najdraže serije koju vi i vaša brada pratite, prisjetite se dana kada ste prvi puta vidjeli svoju bradu, dok je još bila mala, nevina, čista… Pogledajte fotke prvog rođendana i kako je slasno jela tortu.

brada

Osim što je ovo sveti dan za nas, ujedno je ovo i dan kada sa žaljenjem gledamo one muškarce bez brade. Ahh, što reći, ima ih… Barem ovaj dan ostavite cool fore po strani i nemojte ih sprdati, pomozite im ako vidite da im je pomoć potrebna i podarite im onaj pogled koji govori „Bro, možeš ti to“.

Navečer se opustite uz dobru glazbu i naravno uz omiljeno pivo! Ako se u tebi probudi onaj adrenalinski duh nakon nekoliko rundi piva predlažemo da sa svojom bradatom braćom probaš nadmašiti svjetski rekord tzv. „all-bearded human pyramid“ (piramida bradatih muškaraca).

Trenutno rekord drži Florida s brojem od 22 bradata velikana koji su se formirali u piramidu i srušili dotadašnji rekord od 19 St. Petersburga. Postoji Švedsko selo zvano Dönskborg u kojemu se muškarce bez brade tjera iz sela u obližnju šumu u kojoj moraju biti 24 sata.

all-bearded human pyramid st petersburgbrada

Pssst.: Ako trebate preporuku odličnog salona za uređivanje svoje brade, brkova i frizure preporučamo upravo Salon.

Written By
More from CoolKlub
Kako napisati CV kada nemate radnog iskustva?
Ne pišite nešto što niste, ne izmišljajte podatke (jer su lako provjerljivi),...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.