Međunarodni dan brada i njihovih ponosnih vlasnika

međunarodni dan brada

Prva subota u rujnu dan je ljubavi i pažnje. Zašto? Zato što se prva subota u rujnu obilježava kao međunarodni dan brada (World Beard Day)!

Božić je super blagdan, glazba, ugođaj doma, druženje s najdražim ljudima, obitelji… volimo to – jako! No, međunarodni dan brada je ipak nešto posebno jer na taj dan vi i vaša brada ste posvećeni jedno drugom i to je nešto što se ne može nadmašiti. Brinete se cijelu godinu o njoj, uljite, čistite i uređujete.

Na World Beard Day vi i vaša brada možete uživati sami jer nije slučajno da taj sveti dan pada na subotu. Probudite se, operite i nauljite svoju bradu, pojedite nešto što vi i vaša brada volite i dogovorite druženje sa svojim najdražom bradatom braćom.

Pogledajte epizodu najdraže serije koju vi i vaša brada pratite, prisjetite se dana kada ste prvi puta vidjeli svoju bradu, dok je još bila mala, nevina, čista… Pogledajte fotke prvog rođendana i kako je slasno jela tortu.

brada

Osim što je ovo sveti dan za nas, ujedno je ovo i dan kada sa žaljenjem gledamo one muškarce bez brade. Ahh, što reći, ima ih… Barem ovaj dan ostavite cool fore po strani i nemojte ih sprdati, pomozite im ako vidite da im je pomoć potrebna i podarite im onaj pogled koji govori „Bro, možeš ti to“.

Navečer se opustite uz dobru glazbu i naravno uz omiljeno pivo! Ako se u tebi probudi onaj adrenalinski duh nakon nekoliko rundi piva predlažemo da sa svojom bradatom braćom probaš nadmašiti svjetski rekord tzv. „all-bearded human pyramid“ (piramida bradatih muškaraca).

Trenutno rekord drži Florida s brojem od 22 bradata velikana koji su se formirali u piramidu i srušili dotadašnji rekord od 19 St. Petersburga. Postoji Švedsko selo zvano Dönskborg u kojemu se muškarce bez brade tjera iz sela u obližnju šumu u kojoj moraju biti 24 sata.

all-bearded human pyramid st petersburgbrada

Pssst.: Ako trebate preporuku odličnog salona za uređivanje svoje brade, brkova i frizure preporučamo upravo Salon.

Written By
More from CoolKlub
Znate li baš sve nadimke momčadi na Prvenstvu u Brazilu?
Znate kako kaže onaj mali: Vatreni, Elf, Drakula, Vakula, Spajdermen… E pa,...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.