Search
Close this search box.
cool novi logo header
Ako vas zanima gdje nastaju najmodernije frizure, brade i brkovi u Zagrebu, kliknite i saznajte sve o ovom cool salonu za muškarce.

Znamo gdje nastaju naj COOL frizure, brade i brkovi u Zagrebu

Dođeš, sjedneš, popiješ espresso, guštaš i izađeš ljepši no ikad. Feel good je samo u Salonu!

CoolKlub smatra da dobar izgled snažno utječe na dobar osjećaj i zato vam ovom prilikom pokazujemo jedan pravi zagrebački hram ljepote za muškarce u kojem vrijeme teče sporije no inače pa se možete posvetiti sebi i opustiti se. Radi se o salonu za muškarce jednostavno nazvanom ‘Salon’ u Ilici 21 u Zagrebu. Ako vas zanima gdje nastaju najmodernije frizure, brade i brkovi u Zagrebu, čitajte dalje.

Već na samom ulazu dočekat će vas ugodna, gotovo pa kućna atmosfera. Znate ono, kao da ste tu već jednom bili. Svaki detalj Salona sugerira da ste na pravom mjestu ali u nekom drugom vremenu. Vremenu kada ste imali vremena za sebe. Poznavali omiljenog brijača, popričali s njime i tek potom krenuli na posao ili događaj (ili k Žnidarščiću ;).

Vjerojatno će vas dočekati Marko Stanzl, majstor za brade, brkove i frizure koji svojim minucioznim pristupom svakom posjetitelju ulijeva povjerenje.

‘Moja ideja je bila da muškarcima omogućim kutak koji će osjećati kao svoj. Nešto kao dnevni boravak gdje mogu doći i pustiti se u ruke majstora koji će se pobrinuti za njihov izgled. Napraviti im onu frizuru ili oblik brade u koji će se opet zaljubiti’, kaže Marko. Skupa s njime u Salonu će vas dočekati majstori svoje struke Helena i Dario. Ovaj trojac totalno se uklapa u cijelu priču. Popričat će s vama (ako vam se priča) dok čekate na red ili vam skuhati kavu i jednostavno pitati: Kako ste.

Ako nemate pojma što je ‘in’, a želite biti u trendu doslovce im recite tako i stručnjacima prepustite posao…

Šala i pozitivna atmosfera sastavni su dio Salona, ali ono bitno: usluge šišanja i brijanja na vrhunskom su nivou. Teško je to opisati jer o ukusima se ne raspravlja ali teško da se mogu sjetiti kada je mojoj frizuri ili bradi netko pridodao toliku pažnju. Da ne pričam previše, nikad si nisam bio ljepši ????

Helena, Marko i Dario na okupu. Slobodno im recite što želite ;)

U današnje vrijeme lako se stvara dojam da je sve lako i da je sve nadohvat ruke, ali ako mislite da je lako biti majstor svog zanata – varate se! Frizure ne ‘guglaš’. Majstori Salona godinama su obilazili tradicionalne salone i učili zanat kako bi nam jednog dana mogli pružiti najbolju moguću uslugu koja je svjetlosnim godinama daleko od klasičnog odlaska na šišanje ili brijanje.

Danas su dosegli taj nivo da svakim dolaskom odlazim oduševljeniji i sretniji jer prepustiti se u ruke ovih dragim profesionalaca neopisiv je i zabavan osjećaj.

Ako nemate pojma što je ‘in’, a želite biti u trendu doslovce im recite tako i stručnjacima prepustite posao. Ako, pak, znate što želite nema te želje koju vam neće uslišati. Specijalisti su za dovođenje muškog lica u onaj poznati mediteranski ‘ne trudim se ali izgledam mrak’ izgled. Prepuštanje u ruke majstora ovog salona jednostavno je odličan osjećaj koji morate isprobati i vidjeti o čemu pričam.

Evo, nadam se da sam odgovorio na pitanje gdje nastaju cool frizure, brade i brkovi u Zagrebu. I da. Tretman finim prirodnim losionima i pomadama na kraju uključen je u priču. Cool!

Kontaktirajte Salon na Facebook stranici ili se najavite pozivom na broj 01/5515 – 550. Zahvalite nam poslije ili pošaljite selfie na coolklubtweet@gmail.com

Hvala na čitanju!

CoolKlub

CoolKlub autori