COOL EKSPERIMENT: Student želi otići na kavu sa svim frendovima na Facebooku (a ima ih)

matt kulezza
matt kulezza

I izdahnuti od kave… Šala-mala! Ovaj cool društveni projekt možete pratiti i na blogu, a možete, na primjer, provjeriti i svoju listu prijatelja i barem jednoga pozvati na kavu!

Umjesto dijeljenja fotki virtualne jutarnje kave, Matt Kulezza student iz Melbourna pokrenuo je društveni projekt u kojem u tri godine planira obići sve svoje prijatelje na Facebooku (ima ih 1088) i s njima popiti kavu ‘u živo’. O svemu piše i blog ‘1000+ Coffees‘.

Kulezza si je jednog dana postavio jednostavno pitanje: ‘Tko su svi ti ljudi’ (vjerojatno kao i svi mi, ponekad) i pokrenuo društveni projekt koji mu je, kako kaže, život promijenio na bolje. Prema pisanju BuzzFeeda javio se čak nekim bivšim djevojkama i ‘sve je ispalo odlično’.

Da ne duljimo, odaziv prijatelja s ‘Fejsa’ zasad je prilično dobar, sve zanima sastanak na pravoj kavi, a Kulezza se u tri tjedna sastao s 23 prijatelja što znači da ima još puno posla i kava za popiti. Kulezza jednostavno opisuje svoje razgovore, a ako vas zanima o čemu piše svratite na njegov blog!

 

More from CoolKlub

Salomon SENSE, nove tenisice za trčanje za sve terene

Trčite? Čini nam se da ovo danas znači kao da...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *