Search
Close this search box.
cool novi logo header
matt kulezza

COOL EKSPERIMENT: Student želi otići na kavu sa svim frendovima na Facebooku (a ima ih)

I izdahnuti od kave… Šala-mala! Ovaj cool društveni projekt možete pratiti i na blogu, a možete, na primjer, provjeriti i svoju listu prijatelja i barem jednoga pozvati na kavu!

Umjesto dijeljenja fotki virtualne jutarnje kave, Matt Kulezza student iz Melbourna pokrenuo je društveni projekt u kojem u tri godine planira obići sve svoje prijatelje na Facebooku (ima ih 1088) i s njima popiti kavu ‘u živo’. O svemu piše i blog ‘1000+ Coffees‘.

Kulezza si je jednog dana postavio jednostavno pitanje: ‘Tko su svi ti ljudi’ (vjerojatno kao i svi mi, ponekad) i pokrenuo društveni projekt koji mu je, kako kaže, život promijenio na bolje. Prema pisanju BuzzFeeda javio se čak nekim bivšim djevojkama i ‘sve je ispalo odlično’.

Da ne duljimo, odaziv prijatelja s ‘Fejsa’ zasad je prilično dobar, sve zanima sastanak na pravoj kavi, a Kulezza se u tri tjedna sastao s 23 prijatelja što znači da ima još puno posla i kava za popiti. Kulezza jednostavno opisuje svoje razgovore, a ako vas zanima o čemu piše svratite na njegov blog!

 

CoolKlub

CoolKlub autori