Search
Close this search box.
cool novi logo header
jillian_michaels_treninzi

Nakon tri tjedna mogu reći: O da, Ripped in 30 days funkcionira!

Ruke su čvršće, leđa i guza također, a one zgodne naslage tzv. ‘love handles’  točno na mojim bokovima, ipak su značajno manje

Mislila sam da će biti teško, po boli, nadmašiti drugi tjedan. No, Jillian je govorila istinu: isporučila mi je bol, znoj i suze. Mišići su mi nakon dvadesetak minuta vrištali. U prvom dijelu noge, u drugom ruke. Au, au, au!!! Da, pala mi je na pamet misao: „Jao, umrijet ću…“ ( a to mi se nije dešavalo ni na treninzima za polumaraton), no baš u tom trenutku čula sam Jillian kako kaže: „Mislite da ćete umrijeti? Izdržite i ne, nećete umrijeti!“

Vježbe iz prvog tjedna: Najava autorice CoolKluba krećem sa Jillian Michaels

Vježbe iz drugog tjedna: Ovo je za cure, drugi tjedan vježbanja ‘Ripped in 30 days’

I tako dan po dan, ali ne baš dan za danom, uporno do kraja. Četiri treninga u trećem tjednu – odrađena! Ipak mi je tijelo žudilo za ona tri dana odmora. Ovo je trening za mršavljenje i tesanje tijela bez premca! Ruke su čvršće, leđa i guza isto, a one zgodne naslage tzv. ‘love handles’ točno na mojim bokovima, ipak su značajno manje. It is official, Ripped in 30 days funkcionira.

Jillian Michaels dosada je snimila čak 15 DVD-a za vježbanje, a na osnovi svoje popularnosti u američkom ‘Biggest Loser’ reality showu dobila vlastitu emisiju ‘Losing it with Jillian’. Vojnički dril nekako joj je urođen, čak i kada radi yogi – to je onda power yoga ili najnoviji ‘Yoga Inferno’. No, glavna odlika njenih treninga (kao ovog koji prolazim „Ripped in 30days“ tako i drugih) su uvijek i samo rezultati.

Ukoliko za osobnog trenera nemate ni vremena ni novaca, Jillian je izvrsna zamjena, uvijek dostupna i vrlo povoljna (pa čak i besplatna)

Ima naravno i aplikaciju. U aplikaciji svega i svačega: od brojača kalorija, dnevnih prijedloga, barkod čitača, twittera, podcasta, foruma, recepata, plana vježbanja i plana prehrane te naravno vodič za različite vježbe.

Njeni treninzi nikako nisu za neodlučne. Moram priznati da izdržati ova tri tjedna nije bilo nimalo lako. Idem i na četvrti! Tko zna što me čeka (no prvo ću skinuti aplikaciju, da se nagradim!).

Pogledajte vježbe Ripped off iz trećeg tjedna. Sretno!

http://www.youtube.com/watch?v=M6MkEnXw2tM

Vezana tema:

Mršavljenje: Pet najgorih neprijatelja vitkosti ili kako izbjeći yo-yo efekt?

Barbara Strelar