Hej Hrvati, razveselite mamu i vratite se doma. Predlaže Adris u svojoj kampanji

Adris kampanja razveseli mamu i vrati se doma mladi zapošljavanje
Adris kampanja razveseli mamu i vrati se doma mladi zapošljavanje

Adris predstavio sjajnu kampanju u kojoj upozorava na velik društveni problem ali i nudi dio rješenja – njihov program ‘Budućnost u Adrisu’

KISS. Keep it short and simple. Ja bih još dodao i ‘sweet’. Jer tekst oglasa što ga gledate na naslovnoj fotografiji mi je jednostavno pre cool. Ukazati na tako ozbiljan društveni problem s toliko lakoće u obraćanju ciljanoj publici nije nimalo lagan zadatak.

U inozemnim zračnim lukama, poput Münchena, Frankfurta i Dublina, gdje slijeće najveći broj naših mladih u potrazi za poslom i novim domom, osvanuli su oglasi s natpisom: “Razveseli mamu i vrati se doma” i odmah ispod, da se otkloni svaka sumnja: buducnostuadrisu.hr.

Pozivatelj je tvrtka Adris, koja u sklopu pripravničkog programa “Budućnost u Adrisu” već treću godinu mladim visokoobrazovanim ljudima bez radnog iskustva nudi specijalizaciju, mentoriranje i zapošljavanje u područjima poput marikulture, destinacijskog menadžmenta, prehrambene biotehnologije, matematičkog modeliranja…

Za sva ta zanimanja osigurana su i radna mjesta u Adrisovim tvrtkama – Maistri (elitni turizam), Cromarisu (vodećem hrvatskom izvozniku jadranske ribe) i Croatia osiguranju (najvećem hrvatskom osiguravajućem društvu ).

Nama se svidjela kampanja u kojoj Adfris upozorava na veliki problem iseljavanja ali i djeluje i nudi rješenje tako da svakako navodimo da poziv na ‘Budućnost u Adrisu’ vrijedi do 30. rujna 2015. i da se prijaviti možete OVDJE.

Vezane teme:

Život u Kanadi po Jakovu i Ivanu, dobri savjeti ako se spremate na dalek put

Posao u Velikoj Britaniji: Jeste li spremni dogovoriti intervju sat vremena nakon što pošaljete životopis?

More from Claudio Kramaric

Kompanija zakupila čitavu duplericu kako bi odgovorila na pismo jedne žene!

Kompanija J. Crew na cool je način dala do znanja da sluša...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.