Search
Close this search box.
cool novi logo header
Lamborghini

Nova stranica na kojoj možete uspoređivati automobile iz snova

U birtiji ste i imate u sebi promila k’o Grdović na nekoj svadbi. Frend se već treći put obraća sam sebi u ogledalu i naručuje butelju.


Ljepši spol napustio vas je prije nekoliko sati. Vas je stislo i taman krećete put WC-a kad majstor izvali: Bugati Veyron je kanta… I tu krene. Džabe vam ajfon jer taman dok pronađete ‘kantu’, kompa već hvali Pagani Huayru. Taman dok ste pronašli ubrzanje za Reventon on spominje Koenisegg i tako dalje i tako bliže. Čiji je auto bolji, brži, skuplji? Nemate pojma jer ne stignete provjeriti sve podatke. Nema pobjednika, al runda je na vas.

Kako ova i sva slična prepucavanja ne bi ostala u zraku pametni su se prisjetili i stvorili stranicu www.twinrev.com Zapamtite adresu i odmah je bookmarkirajte.

[lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/05/capture-20130526-004104.jpg#”]Stranica je nevjerojatno pregledna[/lightbox] i zapravo je poput igrice. Ni manje ni više nego 6000 proizvedenih super automobila sa svim brojkama moguće je usporediti u tren oka. Cijena, ubrzanje, vršna brzina, čiji je veći i slično, sve što možete zamisliti stranica izbaci u milisekundi.

Zapravo se čudimo kako to nikome dosad (pa ni nama?!?) nije palo na pamet.

Tvorci je nazivaju ‘Virtualnim testiranjem automobila iz snova’ i vjerujte nam, baš je COOL i zarazno. Za zagrijavanje, pogledajte kako izgleda virtualna usporedba Lamborghini Gallarda s Ferrarijem 360 Modena.

Svakako nam javljajte svoje uspjehe iz auto-okršaja s prijateljima. Nego, jer netko vidio Grdovića u zadnje vrijeme?

 

Barbara Strelar