Search
Close this search box.
cool novi logo header

Sportska oprema: Nikad toliko sjaja, finoće i stila

Na opremu možete potrošiti pravo malo bogatstvo pa se može dogoditi da odustanete. Naš je savjet: Počnite polako, krenite s nužnim stvarima i pomalo začinite svoju kolekciju sa dodacima koji će vas tjerati da više, jače, bolje uživate u omiljenom sportu


Sportska oprema kao da svakim mjesecom postaje sve više cool i must i vjerojatno nije nikada izgledala tako dobro. Kako joj odoljeti? Dizajneri poput Stelle Mccartney su se pobrinuli da je to gotovo nemoguće. S druge strane, naglasak nije samo na dizajnu, već i na osjećaju. Proizvođači tenisica lome koplja upravo na tome. Isprobajte nekoliko pari tenisica za trčanje i shvatiti ćete o čemu pričamo. Teško se odlučiti!

„Đavo ga odnio! Kako da trčim kad nemam nove tenisice!“. Ma, znate sigurno, one… one koje imitiraju osjećaj trčanja po pijesku. To su jedine prave tenisice za trčanje. Što se desi kada trčite u krivim tenisicama?

http://www.youtube.com/watch?v=iozZTJB2XOw

‘Tenis voleji mi nisu baš, ali to je zato što nemam onaj novi reket s dodatkom protiv vibracija, po mogućnosti točno onakav s kakvim igra Federer, Nadal ili Šarapova. A naravno, kako da igram tenis, bez novih tenisica [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/06/9115a4737119ba87f9674a1aa8d9a56a.jpg#”]za tenis?[/lightbox]. O odjeći da ne govorim, ipak je to ‘bijeli’ sport!

http://www.youtube.com/watch?v=HygEo8VnDlU

Bicikl mi stoji u garaži, a što ćeš, to je zato jer je gradski, a brdski biciklizam je nešto što mi je trenutno cool. No onda trebam, kacigu, štitnike, još jedne tenisice i, naravno, novu odjeću. Shvaćate kako sve to vodi?

http://www.youtube.com/watch?v=axcCRYZHHf0

Ako se želite aktivno baviti s nekoliko sportova (npr. trčanje, tenis, skijanje, biciklizam) [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/06/2f422f4472e7383926300d48719640ec.jpg#”]na opremu[/lightbox] možete potrošiti pravo malo bogatstvo. Cool je krenuti s novim sportom, ali da li nam baš sve to treba? Teško je odoljeti svim tim fora dizajniranim stvarima. Svim tim sitnicama koje mjere, broje i savjetuju. Još kad vidite natpise na odjeći kao „climacool“ ili „dri-fit“, upecani ste! Pogledajte kako nam to pokazuje Becks:

http://www.youtube.com/watch?v=04GBfnKukTk

Naš cool prijedlog je da kao što tijelo trebate polako dovesti u formu i ne očekivati čuda od jednog vikenda u teretani, tako i s opremom. Počnite [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/06/27b38e948f62e7cfb7c572beb48dca9d.jpg#”]polako[/lightbox], krenite s nužnim stvarima i pomalo začinite svoju kolekciju sa dodacima koji će vas tjerati da više, jače, bolje uživate u omiljenom sportu. Ti pomaci unaprijed nadahnut će vas da nastavite s treninzima.

Da [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2012/11/COOL-LOGO-111.jpg#”]nas[/lightbox] pitate, nemamo favorite! Ali ćemo zato rado napraviti testiranje najnovijih modela opreme za trčanje, tenis, skijanje i biciklizam…. Čim opremu dobijemo od proizvođača (ako netko od njih čita ovaj članak, veličine su 36 i 44,5; tj. S i L).

Čekamo!

Kakva su vaša iskustva s kupovinom sportske opreme?

 

 

 

 

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>