Kako se voli kompanija: Ballmerov oproštaj od Microsofta

steve-ballmer
steve-ballmer

O Ballmeru ste mogli misliti sve i sva, ali svakako treba zapamtiti i, po mogućnosti, upiti barem dio osjećaja koje ovaj čovjek pokazuje kada je Microsoft u pitanju


Steve Ballmer, CEO Microsofta po posljednji je puta (u toj ulozi) nastupio pred zaposlenicima Microsofta kako bi im se zahvalio na dugogodišnjoj suradnji. Učinio je to na način kako valjda jedino i zna – pokazujući nevjerojatnu energiju i entuzijazam kada je u pitanju Microsoft.

Pred tisućama zaposlenika Ballmer je svoj oproštaj počeo na jednak način kao kada je stigao u Microsoft 1983. Dvoranom se zaorila stvar Michaela Jacksona ‘Wanna Be Startin’ Somethin’ potom je plesao i skakao da bi neko vrijeme proveo doslovce urlajući ‘the sound of Microsoft!’. Potom zašutio na minutu: ‘zauvijek želim pamtiti ovaj dio’.

Osvrnuo se i na posao s Nokijom te izjavio: “we will deliver the next big thing… we will change the world again”. Za kraj je, prema vlastitim riječima, odabrao glazbu iz najdražeg filma: “I’ve had The Time of My Life” i nastavio plesati i rukovati se s okupljenima te, u velikom stilu, pun emocija, otplesao sa pozornice.

Kako smo naveli Ballmer je na odlasku, a u idućih 12 mjeseci Microsoft će objaviti ime njegova nasljednika.

O Ballmeru ste mogli misliti sve i sva, ali svakako treba zapamtiti i, po mogućnosti, upiti barem dio osjećaja koje ovaj čovjek pokazuje kada je Microsoft u pitanju. Pogledajte video!

Tags from the story
, ,
More from Claudio Kramaric
Glasajte! Zrinka Cvitešić nominirana za naj debitanticu na West Endu
Nema tome dugo kada smo u Tvornici u Zagrebu razgovarali sa Zrinkom....
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.