Nemoj ostati bez frendova, baterije i prijevoza jer nisi kliknuo na ovaj post!

Umoran si, gladan, blatnjav, a mobitel je prazan već odavno. Prijatelje si izgubio prije par sati i  ne znaš kamo krenuti. To se događa na velikim ljetnim festivalima…

… ali samo onima koji dolaze nepripremljeni – uz ovih 10 aplikacija tebi se to više neće dogoditi!

1)    Battery HD+ da ti duže traje baterija

S obzirom da predlažemo nekoliko aplikacija koje će ti pomoći da uživaš u festivalu, ne dolazi u obzir da ostaneš bez baterije! Battery HD+ pomaže ti da u svakom trenutku znaš koliko ti koja aktivnost – razgovori,  slušanje glazbe, spajanje na mrežu – troši baterije i procjenjuje koliko ti još vremena preostaje dok se baterija ne isprazni!

S obzirom da predlažemo nekoliko aplikacija koje će ti pomoći da uživaš u festivalu, ne dolazi u obzir da ostaneš bez baterije! Battery HD+ pomaže ti da u svakom trenutku znaš koliko ti koja aktivnost – razgovori,  slušanje glazbe, spajanje na mrežu – troši baterije i procjenjuje koliko ti još vremena preostaje dok se baterija ne isprazni!

Battery HD+: Dostupno za iOS  i Android(besplatno)
https://itunes.apple.com/app/battery-hd+/id331453283?mt=8

2)   Ne brini o prijevozu uz BlaBlaCar

BlaBlaCar je zajednica za dijeljenje prijevoza koja spaja vozače sa slobodnim mjestima u autu s onima koji trebaju prijevoz.Čekanje prvog jutarnjeg busa ili vlaka satima na kolodvoru  nije baš najbolja točka na ‘i’ prekrasnog festivalskog iskustva. BlaBlaCar je zajednica za dijeljenje prijevoza koja spaja vozače sa slobodnim mjestima u autu s onima koji trebaju prijevoz.

Skineš aplikaciju, pogledaš tko nudi prijevoz na festival i ne samo da ćeš putovati puno povoljnije nego nećeš ovisiti o voznim redovima. I ne samo to –BlaBlaCar surađuje s ljetnim festivalima diljem Europe, a u Hrvatskoj možeš potražiti njihov info kutak na Motovun Film Festivalu i na Špancirfestu pa će ti pomoći naći prijevoz natrag ako ga nemaš

BlaBlaCar:Dostupno za iOS  i Android(besplatno)

https://itunes.apple.com/app/blablacar-easy-ridesharing/id341329033?mt=8

3) Pametno pakiranje uz PackMeApp

packKao što joj ime kaže, PackMeApp je aplikacija koja pomaže kod pakiranja. Lijepo dizajnirana I jednostavna za korištenje, nudi ti da kreiraš popise stvari i pametno spakiraš  ruksak u kojem ćeš mati sve potrebno, a nećeš izgledati kao tegleći konj.

 PackMeApp: Dostupno za Android (besplatno)
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.henrykratajczak.packmeapp

4) Dodaj dobar  zvuk videu uz Mindie

asdfAplikacija Mindie omogućava da snimiš video uz bilo koju glazbenu podlogu s iTunesa. Pojednostavljeno – snimi svoje koncertno iskustvo, ali uz čistu glazbenu podlogu, bez vrištanja i buke zbog kojih se obično na koncertnim amaterskim snimkama glazba ne čuje dobro.

 Mindie: Dostupno za  iOS I  Android (besplatno)
https://itunes.apple.com/us/app/mindie/id717616629

5) Podijeli iskustvo uz Periscope

ssOva aplikacija je više za tvoje prijatelje koji nisu mogli ićina festival – koristi Peroscope kako bi im uživo prenosio nastup glavnog izvođača.

Periscope: Dostupno za iOS (besplatno)
https://itunes.apple.com/gb/app/periscope/id972909677?mt=8 

6) Da se ne izgubiš – Find My Friends!

sdfsdLakše preživi neizbježno uz  Find My Friends!, aplikaciju koja ti pomaže da se nađeš s prijateljima nakon što ste se razdvojili kako bi svatko otišao poslušati svoj omiljeni bend na različitim pozornicama. Aplikacija će zabilježiti njihovu lokaciju na mapi pa ćete se poslije lakše naći.
Find My Friends!: Dostupno za  iOS i  Android (besplatno)
https://itunes.apple.com/gb/app/find-my-friends/id466122094?mt=8

7) Ponesi virtualni švicarski nožić

fsdfsdfUltimativna festivalska aplikacija proizvođača švicarskih nožića! Sadrži sve što ti treba od pomoći kod nalaženja prijatelja, 3D navigacije do lociranja prije zabilježenog mjesta da se možeš vratiti u kamp nakon par pića previse, liste za pakiranje, vremenske prognoze…I to nije sve, aplikacija ima zvučni alarm, za slučaj da se nađeš u neprilici!

Festival Ready: Dostupno za  iOS I  Android (besplatno)
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.victorinox.festivalreadyapp

8) Za retro atmosferu tu je VinylizeMe

dsffdsdfVinylizeMe radi upravo to što joj ime govori: napravit će naljepnicu za ploču od fotografija tebe i tvojih prijatelja s festivala. Odličan način da sačuvaš uspomene na lijepa iskustva s daškom prošlih vremena!

VinylizeMe: Dostupno za  iOS (E  1.99)
https://itunes.apple.com/us/app/vinylizeme/id551507522?mt=8

 

9) Napravi party bilo gdje uz Audibly

dafdsfsAudibly pušta glazbu koordinirano s iOS uređajima koji su mu u blizini – uz ovu aplikaciju ti i tvoja ekipa možete se zagrijati za nastupe omiljenih glazbenika na putu do festival ili u festivalskom kampu.

 Audibly: Dostupno za iOS (besplatno))
https://itunes.apple.com/us/app/audibly-make-your-music-heard./id882170258?mt=8

10) Digni u zrak virtualni Zippo upaljač

dfsdfswwUz Zippovu aplikaciju na zvuke svoje omiljene pjesme možeš dignuti upaljač u zrak, a da ne brineš hoćeš li si spaliti kosu ili opeći prste…da ne spominjemo da ovom vjetar ništa ne može, a i sigurniji je za one oko tebe!

Virtual Zippo Lighter: Dostupno za  iOS i  Android (besplatno)
https://itunes.apple.com/gb/app/virtual-zippo-lighter/id291622252?mt=8

More from Antonija Bilic Arar
Slušajte internet da bi internet slušao vas
Mislite da se o vašem proizvodu ne priča? Kladimo se da na...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.