Old Spice i nova, urnebesno uvrnuta reklama “Momsong” (VIDEO)

Old Spice dezodorans nova reklama
Old Spice dezodorans nova reklama

Old Spice dezodorans dječake pretvara u muškarce, djevojčice u njihove djevojke, a majke dječaka zavija u crno – kratak je sinopsis nove reklame za koju je odgovoran Old Spice (ponovo)


Genijalno, uvrnuto, urnebesno, previše, ludo… Sve su to opisi novog reklamnog videa ‘Momsong’ za dezodorans Old Spice koji smo upravo odgledali. Reklama je objavljena prije dva dana, a na društvenim mrežama već broji milijunsku publiku. Nema sumnje da je opet riječ o hitu i cool reklami (koja bi neke mame, mogla ostaviti bez teksta). Ako je netko rekao: ‘viral’ mi nemamo ništa protiv.

Spot pod nazivom ‘Momsong’ prikazuje mamu koja „šizi“ na djevojke koje su u društvu njihovih mezimaca, u srcedrapateljnom tonu oplakuju kraj njihova bezbrižna djetinjstva, a sve zato jer ih je “Old Spice pretvorio u muškarce“. Komentari su nevjerojatni, od urnebesnog smijeha i povika genijalno do podozrivog podizanja obrve uz neizbježno: ‘Hmmmm….’

Napravili smo i blic test – video smo preporučili jedmoj mami koja je nakon gledanja ostala zatečena. Reklama joj je COOL ali je i ‘grozna’ u isto vrijeme

Takvom komentaru pridodajte komentare tinejdžera i ostale publike i imate hit! Old Spice defitinivno zna napraviti dobar posao to je jasno još od [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/01/IsaiahMustafaOldSpicecommercial.jpg#”] Isaiaha Mustafe “Smell Like a Man, Man” [/lightbox] reklame koja je osvojila nagradu Emmy. U novoj reklami, Mustafe nema ali ne brinite, gegova i COOL scena u samo 70 sekundi ne nedostaje.

Uostalom pogledajte novu reklamu za Old Spice koji zapravo poručuje da nikad, ali nikad ne dvojite na što je sve majka spremna učiniti za svog sina:

http://www.youtube.com/watch?v=JEbpbNTkIdk

 

Pogledajte još COOl reklama koje smo dosad odabrali.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.