Kako prepoznati organsku kozmetiku? Odgovor je CosmEthics

Kako prepoznati organsku kozmetiku

Ako razmišljate o promjenama i novim zdravim odlukama onda je ovo post za vas. Katariina Rantanen osnivačica je tvrtke CosmEthics, istoimene aplikacije koja će vam pomoći u onom ključnom trenutku kada, pomalo izgubljeni, stojite u trgovini ispred police s proizvodima i pitate kako prepoznati organsku kozmetiku. Od sile ispisanih napisa na proizvodu (koji vam, gle čuda, uvijek sugeriraju da je upravo to za vas super – NOT) teško je u tim trenucima biti pametan. Zato nam je Katariinina ideja cool.

Naime, ova poduzetnica vjeruje da se društvo i navike mogu poboljšati i promijeniti na bolje. U tom smislu osmislila je CosmEthics. Aplikaciju koja je potpuno besplatna za korisnike, a radi na način da je dovoljno skenirati bar kod nekog proizvoda. U par sekundi korisniku se vraćaju dvije poruke. Zelena kvačica potvrdit će da je u pitanju organska kozmetika odnosno proizvod ili crveno-žuti uskličnik ako proizvod sadrži plastiku i druge štetne sastojke.

Forbes je 2015. ovu aplikaciju proglasio Hottest lifestyle startupom

Vrlo korisna stvar koja će olakšati posao i ubrzati shopping. U promotivnom videu aplikacije možemo vidjeti i John Masters Organics, proizvode koje i sam koristim. Drago mi je da se u tren oka pojavljuje zelena kvačica. Da ne duljim, pogledajte video o aplikaciji CosmEthics možda vam pomogne u odluci da počnete s kupovinom provjerene organske kozmetike.

Written By
More from CoolKlub
Do you feel lucky? Casino, poker i baccarat na filmu
Filmovi koje predlažemo možda ne donose instant sreću ali pričaju priče o velikim životnim izazovima,...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.