Izgleda da bi ovako trebao izgledati novi iPhone 6

iPhone 6 tweet3
iPhone 6 tweet3

Galaxy syle? Dickson je bloger sa dobrom reputacijom, prvi je objavio kako će izgledati modeli iPhone 5C u boji, iPad Air i Ipad Mini sa retina zaslonom

Blogger Sonny Dickson napisao je kako je imao iznimnu priliku doći do fotografija novog modela iPhonea 6. Prema njegovim tvrdnjama novi Iphone 6 trebao bi biti tanji i sa većim ekranom, kako je to nazvao: mix između modela iPad Air i iPod.

Objavio je i nekoliko fotografija u prilog toj tvrdnji ali uz ogradu: „nisam 100% siguran da je to prava stvar“.

Zašto onda objavljujemo ovaj post? Dickson je bloger sa dobrom reputacijom kada su u pitanju najave novih modela iz Applea. Upravo je njegov blog prvi objavio fotografije modela iPhone 5C u raznim bojama. Također, prvi je objavio i izgled kućišta aktualnih iPada Air i iPada Mini sa retina zaslonom. 

U praksi, ovakvih modela može biti i više, tako da primite ovu vijest sa blagom zadrškom.

Zanimljivo, kako piše Business Insider, Dickson nije jedini koji je objavio fotografije. Naime, tijekom srijede, odnosno u noći na četvrtak po našem vremenu, iste fotografije objavljene su na nekoliko Twitter računa čije fotografije također objavljujemo:

iPhone 6 tweet1
iPhone 6
iPhone 6 tweet2
iPhone 6
iPhone 6 tweet3
iPhone

 

Ako je ovo iPhone 6 ili samo najava modela koji će mu biti nalik ili dok Aplle iznova ne izmisli pametni telefon, nama je skroz COOL.

More from CoolKlub

Pozitivna psihologija u prometu: Smješko umjesto srednjeg prsta?

Pozitivni emotikoni su zarazni. Kada vidite jednog teško je ne...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *