Gdje ići na Tjedan restorana koji upravo traje #najfinijitjedan

TJEDAN RESTORANA LISTOPAD 2014.
TJEDAN RESTORANA LISTOPAD 2014.

 

Od 3 do 12. listopada u nesumljivo najfinijem tjednu u nas, neki od naboljih restorana spremno otvaraju vrata i nude gastronomski izlet za šaku kuna. Provjerite!

Ohhh ‘C’est la vie!’ rekli bi Francuzi, a mi smo se baš pitali kako se nagraditi nakon polumaratona. Odgovor je i više nego jednostavan: Tjedan restorana, taman se stignemo rekuperati do navečer pa ako sve bude u redu, napisat ćemo post: Koliko se može pojesti nakon polumaratona (hihi)…

No, ajmo reći da ekipa iza ove gastro fešte stvarno uživa u svojem poslu. Ovo je, nema sumnje, garanitrano najbolji ulazak u jesen i sve njene boje i oblike kroz uživanciju u fenomenalnim jelima po cijeni od samo 100 kuna (tri slijeda: predjelo, glavno jelo i desert, a ponegdje i čašica vina!).

Ove godine nepce će dražiti 66 restorana, više no ikad prije što jasno pokazuje koliko je akcija uzela maha i koliko se cijeni. Dapače nije lako ni ući u ovaj odabrani krug, opekli su se i najveći.

Cool podatak je da u ovoj igri sudjeluje ekipa koja cijeni svoj posao i na taj način pokazuje da želi biti uz svoje goste. Možete sve to shvatiti i kao svojevrsnu reviju restorana jer ograničenja nema. U igri su svi: od mesnih do vegetarijanskih, vrlo posh do onih u skrivenim kutevima grada za koje znaju iskusni gastronomadi. Za sve nas, to je win-win situacija!

Prolistajte ponudu u Zagrebu ili pregledajte ponudu restorana u Hrvatskoj na stranici http://www.tjedanrestorana.com

 

 

More from Claudio Kramaric
Jedina stvar koju morate učiniti na razgovoru za posao
Cool Klub vam prenosi zanimljiv slučaj savršene kandidatkinje koja unatoč odličnom životopisu...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.