Search
Close this search box.
cool novi logo header
CoolKlub fun page photo

Hvala Vam!

Godina na izmaku bila nam je iznimno bitna. Za mene sve je počelo jednostavnim pitanjem: Što bi najviše na svijetu volio raditi?


CoolKlub je u posljednja četiri mjeseca čitalo 20.000 ljudi!

Hvala Vam!

Rječnikom analyticsa: svi Vi ste nam ‘unique’ i cool. Čak i ako ste slučajno nabasali na nas pa petama dali vjetra.

Svaki dan iznova kažemo hvala na prilici, da svaki dan, sa svima vama, sadašnjim i budućim prijateljima, dijelimo kvalitetan i cool sadržaj:  od savjeta do aktualnih tema za koje smatramo da su iznimno korisne i koje, nakon što su pomogle nama, mogu i vama biti od koristi.

CoolKlub je interesantan po i po tome da nećete pronaći ni tekst, niti jedan savjet ili temu koju i sami nismo isprobali (ili isprobavamo). To je naš adut iz rukava: iskustvo.   

Lisfestyle design magazin CoolKlub znači stvaranje, svakodnevnu izgradnju, napredak, poboljšanje u svakom smislu. Zdrav život. U srpnju smo pokrenuli kategoriju Zagrebački (polu)maraton. Kao apsolutni amateri u trčanju pokušali smo ponuditi savjete iz prve ruke najavljujući da ćemo na temelju njih pretrčati polumaraton. Uspjeli smo u tome.

U studenome smo pisali kako lakše pronaći posao, kako napisati dobar životopis i kako ne klonuti i ne predati se nikada. To nije cool. Za CoolKlub savjete su davali najveći autoriteti iz agencija za zapošljavanje, PR-a, marketinga. Tekst je potanuo raspravu na društvenim mrežama, pogotovo na Facebook fun pageu Mojposao.hr. Možda smo nekome pomogli.

Bilo je toga još.

Na kraju, naši najpopularniji postovi nisu ujedno i naši najbolji postovi. Najgledaniji film nije nužno i najbolji, najposjećeniji restoran ne garantira pravi gastro užitak. Što vam to govori? Ne slijedimo (slijepo) pravila. To je COOL.

Sretna Vam i uspješna Nova Godina 2014.!

CoolKlub

CoolKlub

CoolKlub autori