Search
Close this search box.
cool novi logo header
Orlebar Brown Lošinj Belle Epoque

Orlebar Brown gaće s fotkom Lošinja, how cool is that?

Orlebar Brown Bulldog hlače s printom nezaboravnog otoka Lošinja možete kupiti isključivo u luksuznim buticima Belle Epoque

Bez lažne skromnosti ali sve dok se netko nije uhvatio posla kako valja, muškarci su u usporedbi sa svojim boljim i, u pravilu, sređenijim(!) polovicama na plaži ili hotelskom bazenu izgledali jadno.

Ruku na srce bilo je svega. Ili/ili. Drugim riječima: Ili skinny Spedoo sa salstim balkonskim viškom iznad (OMG!). Ili surferske-hlače-do-ispod-koljena-koje-sam-nosio-jos-sa-17. Dječarac. Kao.

Uglavnom, danas, ljeta 2023., sva je sreća da imamo Orlebar Brown. Britanski brand, minuciozno osmišljenih pa iskrojenih hlača po mjeri. Muške kratke hlače za plažu, kupanje, zeku-peku… Sve u jednome. I tu sada dolazimo do glavne vijesti. Molim, čitajte dalje jer ovo nemam prilike pisati svaki dan: 

Nakon niza turističkih, gastronomskih i drugih nagrada, predivni otok Lošinj dobio je još jedno veliko priznanje – ono modno. Orlebar Brown, britanski luksuzni modni brand za gospodu, proizveo je limitiranu seriju  svojih bestseller kratkih hlača za kupanje ‘Bulldog’ na kojima je prepoznatljiva vizura otoka Lošinja.

Otok Lošinj i uvala Čikat, omiljena mjesta za odmor poznatih, našli su se tako uz bok mondenim ljetovalištima kao što su St. Tropez, Capri i Bahami…, čije fotografije od ranije krase neke modele OB kratkih hlača. Bulldog Lussigno hlače dostupne su u dvije ljetne varijante žutoj i tamno plavoj: 

Orlebar Brown Lošinj Belle Epoque
Orlebar Brown Lussigno – žuta Foto: Hrvoje Serdar
Orlebar Brown Lussigno - plava
Orlebar Brown Lussigno – plava Foto: Hrvoje Serdar

Rezultat je to suradnje britanskog modnog branda u vlasništvu Chanela i Belle Epoque boutiquea koji prvi na Jadranu nudi ekskluzivne brandove za žene i muškarce (Orlebar Brown, Zimermann, Camilla, Moeva, Eres, Melissa Odabash, Aurelie Bidermann…) isključivo u hotelima i resortima s pet zvjezdica. Fotografije koje su iz Belle Epoque predložili dizajnerima Orlebar Browna snimio je naš poznati profesionalni fotograf Hrvoje Serdar.  

Bulldog Lusigno kratke hlače djelo su britanskih krojača. Namijenjene su muškarcima koji i na plaži žele ostaviti dojam sofisticiranosti i stila. Sežu do malo iznad koljena, a osim elegancije odlikuje ih vrhunski materijal koji se brzo suši te ih je moguće nositi u svim prilikama: same za vrtnu zabavu ili u kombinaciji s lanenom košuljom i mokasinama za nezaboravnu večeru u restoranu u luksuznom hotelu. 

Svoj model pod nazivom ‘Bulldog Lusigno’ možete nabaviti u butiku Belle Epoque koji se nalazi u lobbyu ekskluzivnog hotela Bellevue na Lošinju u predivnoj uvali Čikat ili novootvorenom hotelu Grand Park u Rovinju. U pitanju su hit destinacije i ovisi koja vam je bliže.

Imajte na umu da je ponuda ograničena pa požurite po svoj ekskluzivni par pomno iskrojenih hlača u kojima se možete i kupati, a koje, usput rečeno, nosi i slavni agent James Bond!

Orlebar Brown Belle Epoque Lošinj

 

CoolKlub

CoolKlub autori