Search
Close this search box.
cool novi logo header
tjedan restorana 3

U tijeku je ‘Tjedan restorana’ nemojte ga propustiti!

Ovaj, vrlo fini, tjedan u godini može vas naučiti nešto novo i otvoriti vam neke nove gastro granice, svakako savjetujemo da isprobate nešto što nikada ne bi!

UPDATE: 16. ožujka 2014. tjedan je završen!

U jednom dijelu knjige Pozitivan životni naboj, autor Brandon Burchard poziva da u jeku priprema kojima namjeravate ojačati svoj životni naboj, napravite listu stvari koje počinjete raditi odmah. Jedna od stvari na toj TO DO listi jest i odlazak na neko novo mjesto. Moguće i u novi restoran. Bitno je, tvrdi Burchard, iznenaditi se nečim pozitivnim.

Zašto se onda ne iznenaditi tamo gdje je svima milo! I imate super cool priliku jer Tjedan restorana upravo traje još nekoliko dana i završava u nedjelju, 16. ožujka 2014.

CoolKlub ne propušta tjedan restorana. Taj, nema sumnje, vrlo fini tjedan u godini može vas naučiti nešto novo. Pisali smo već ali nije zgorega utvrditi gradivo i dati par naputaka zašto ne propustiti tjedan restorana:

• Prvo, ovo je prilika da posjetite neki od restorana koje inače možda i ne bi. Pravi trenutak da probate nešto novo i otkačeno
• Drugo, ako postoji tjedan u kojem restorani ne štede to je ovaj! Ograničeni su, ali itekako se trude ponuditi što više!
• Treće i najvažnije: družit ćete se. O da! Obitelj, prijatelji, svi na okupu (bez mobitela, nadamo se!) za jednim stolom. Dobar ugođaj je zajamčen.

Cool podatak je da u ovoj igri sudjeluje ekipa koja cijeni svoj posao i na taj način pokazuje da želi biti uz svoje goste. Možete sve to shvatiti i kao svojevrsnu reviju restorana, jer ograničenja nema, u igri su svi: od mesnih do vegetarijanskih, vrlo posh do onih u svim kutevima grada. Za sve nas, to je win-win situacija!

Cool preporuka za Tjedan restorana: Svakako isprobajte nešto novo!

Na kraju, ostat ćete ugodno iznenađeni i nakon što platite račun. Stotinjak kuna za tri slijeda i (ponegdje) čašu vina uistinu je dobro odmjerena i fair cijena. COOL moment je zajamčen!

Pogledajte kompletnu listu restorana u ‘Tjednu restorana’

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>