Uskoro počinje Tjedan restorana, najfiniji tjedan u Zagrebu!

tjedan restorana zg
tjedan restorana zg

Pažnja, pažnja: Tjedan počinje 4. listopada ali svoje mjesto trebali bi rezervirati tjedan dana unaprijed pa krenite u akciju!


Za desetak dana počinje ‘Tjedan restorana’, točnije od petka 4. do nedjelje 13. listopada! Omiljeni je to tjedan kojem se veselimo još od ožujka.

UPDATE: Tjedan restorana 2014.

Čemu se, dakle, treba nadati u tom najfinijem tjednu u godini? Evo nekoliko razloga za posjet Tjednu restorana:

  • Prvo, ostat će fini okus u ustima i nakon što platite račun. Stotinjak kuna za tri slijeda i (ponegdje) čašu vina uistinu je dobro odmjerena i fair cijena.
  • Drugo, ovo je prilika da posjetite neki od restorana koje inače možda i ne bi. Pravi trenutak da probate nešto novo i otkačeno jer sam događaj kompletnu gradsku gastro scenu podiže na jedan viši nivo.
  • Treće, ako postoji tjedan u kojem restorani ne štede to je ovaj! Ograničeni su, ali itekako se trude ponuditi što više!
  • Četvrto i najvažnije: družit ćete se. O da! Obitelj, prijatelji, svi na okupu (bez mobitela, nadamo se!) za jednim stolom. Dobar ugođaj je zajamčen.

U igri su manje više svi koji cijene svoj posao. Ovo je i svojevrsna revija restorana, a cijeli je grad catwalk na kojem će chefovi prezentirati [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/09/tjedan-restorana-kreacije-chefova.jpg#”]svoje kreacije[/lightbox] i, kolikogod ograničeni, itekako će gledati kako nadmašiti svog konkurenta. Za sve nas, to je win-win situacija.

tjedan restorana 2
Cool preporuka za Tjedan restorana: Svakako isprobajte nešto novo!

Svi restorani: riblji, mesni, predstavnici lokalne i globalne kuhinje gledaju kako da Vam se u te dane urežu u pamćenje. Ukratko, ima opcija za svakoga, ribe, mesnih specijaliteta, vegetarijanskih menija…

Važno upozorenje glasi, tjedan počinje 4. listopada no rezervacije kreću i do tjedan dana unaprijed stoga, pomalo planirajte već sada. Imate vremena i guštajte. COOL moment je zajamčen!

Pogledajte popis restorana u Zagrebu i Hrvatskoj koji sudjeluju u Tjednu restorana

 

 

More from Claudio Kramaric

COOL knjiga: Kako je ‘Smršavio 40 kila i ne deblja se’?

Zbog načina života koji ga je udebljao krenuo je s nestručnim dijetama,...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.