Video o Hrvatskoj kakvog niste vidjeli! ‘Autora bi trebalo nagraditi besplatnim ljetovanjem’, tvrde mreže

Road trip in croatia video
Road trip in croatia video

A kako je samo sretna ekipa u HTZ-u. Naravno, uz uvjet da su ga stigli pogledati jer je video ‘Road trip to Croatia’ objavljen prije samo četiri dana i na pravom putu da postane viral

Francuz Pascal Tang, jedan od milijuna turista koji su ovoga ljeta posjetili Hrvatsku, zaslužio je iduće godine biti počasnim gostom naše Turističke Zajednice (HTZ) ili barem nekog od područnih ureda.

Video ‘Road Trip To Croatia‘ koji je snimio tijekom dva tjedna u kolovozu kada je s dvojicom prijatelja proputovao Hrvatsku, montirao i postavio na servis Vimeo, upravo je najbolja stvar koja se može dogoditi u vremenu digitalnog marketinga (bilo kome!).

Naime, video se munjevito počeo širiti društvenim mrežama, a u komentarima samo pozitivne stvari i hvale o ljepotama naše zemlje.

A što je to tako posebno napravio Pascal?

Ništa što niste i vi barem jednom u životu. Snimio je najbolje trenutke svog odmora i uobličio ih u priču s glavom i repom. Ono što svi radimo, zar ne? Stvar je u tome da je video snimio korisnik usluge te da je zbog kadrova koji oduzimaju dah i cool atmosfere (koju gotovo da možete osjetiti) postao najbolja moguća reklama naše zemlje. Video se dalje dijeli, komentira…, a o njemu se priča i piše. I saiguran sam da će nemali broj obitelji ii prijatelja upravo zbog ovakvih stvari doći i reći: OK. Ove godine putujemo u Hrvatsku.

Zaslužuje li Pascal poziv i free ljetovanje?

Apsolutno!

Da ne duljimo, netko je ovaj video već zalijepio na  Facebook stranicu Vlade RH i predložio da se tipu i njegovom društvu plati smještaj. Mi se apsolutno slažemo. Trebalo bi ih odvesti i na neke druge destinacije i neka samo snimaju! Virala ovog tipa – uvijek trebamo!

https://vimeo.com/138909704

 

More from Claudio Kramaric
Kada ste posljednji put provjerili znanje stranog jezika?
Aj voz d dej aftr jestrdej in Hangari. Tenk ju veri mač....
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.