Baš smo Happy! Pogledajte kako je Zagreb plesao na hit Pharrella Williamsa

happy zagreb

‘Happy’ plesne koreografije dio su globalne kampanje Sony Music Entertainmenta i glazbenika Pharrella Williamsa kojim će 20. ožujka obilježiti Dan sreće

Smijanje, pa čak i ono na silu – liječi srce, a kada tomu prirodate i ples? Odaberite sami. Nekoliko tisuća Zagrepčana svih generacija uz plesače iz skupine Atomic Dance Factory ove subote okupilo se na glavnom gradskom trgu. Snimili su video uz zaraznu hit pjesmu Pharrella Williamsa (40) “Happy”.

Zagreb se tako priključio listi od 400 gradova svijeta. Naime, ovakve ‘happy’ plesne koreografije dio su globalne kampanje Sony Music Entertainmenta i glazbenika Pharrella Williamsa kojim će 20. ožujka obilježiti Dan sreće (20. ožujka).

O video glazbenom fenomenu Happy i o tome kako je sve počelo već smo pisali, a ovoj akciji u Hrvatskoj prvi se priključio Čakovec, a primjer su slijedili su Split, Dubrovnik, Rijeka, Osijek. Pjesma “Happy” nalazi se na originalnom soundtracku za film “Gru na supertajnom zadatku” iz 2010. i od tada je aposlutni hit.

Bit će ovo sjajna prilika za promociju Zagreba jer će svi spotovi biti uploadani na 24hoursofhappiness.com. Dan sreće proglasila je jednoglasno Generalna skupština UN-a prije dvije godine, a Sony Music Entertainment odabrao je taj praznik obilježiti baš uz globalni hit ”Happy” Pharrella Williamsa  kojeg je do sada pogledalo gotovo 100 milijuna ljudi!

Akciji plesa i sreće se priključit će se i ZET pa 20. ožujka točno u podne, kada u tramvaju čujete Happy, slobodno zaplešite i pomislite na nešto lijepo!

Vezane teme:

CoolKlub preporuka: Budite u ‘Happy’ stanju kroz 24 sata!

Split je ludo, ludo Happy! Kakav video!

More from Claudio Kramaric
Koliko bi netko mogao preživjeti bez hrane uz uvjet da ima dovoljno vode?
Kad si gladan nisi svoj, evo na koje sam pitanje naletio na...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.