Search
Close this search box.
cool novi logo header
Klinika Svjetlost

COOL: Reklama za Kliniku Svjetlost objavljena na stranici Ads of the World!

Nakon odličnog posla za klijenta ‘Klinika Svjetlost’, ovih dana kreativcima iz agencije DRAP iz Zagreba stiglo je još jedno priznanje

Stranica Ads of the World, koja prikuplja i objavljuje najkreativnije oglase diljem svijeta, jutros je objavila i fenomenalan oglas Klinike Svjetlost. Sigurno se sjećate jedanaesterca kojeg je Nishimura dosudio Brazilu na otvorenju Svjetskog nogometnog prvenstva – tada smo pisali kako je munjevito reagirala kreativna ekipa koja stoji iza Klinike. Naime, na njihovu službenom Facebook fun pageu svega nekoliko minuta nakon sudačke odluke osvanula je ova fotka:

Klinika Svjetlost sudac
‘Gospodine Nishimura dogovorite pregled!¨  Foto: Klinika Svjetlost  Facebook fun page

 

Koju je popratila još jedna na Twitter profilu:

twitter svjetlost

 

‘Zakucavanje’ u akciji koju su osmislili kreativci agencije Drap iz Zagreba uslijedilo je dan poslije ovom objavom:

Klinika Svjetlost je danas i službeno poslala kupon za besplatnu operaciju vida na adresu Japanskog nogometnog saveza, u nadi da će japanski sudac prihvatiti ovaj poklon za dobrobit nogometa!, napisali su.

Kreativna doskočica na ne baš kreativnu odluku nogometnog suca u povijesnoj nogometnoj utakmici Hrvatske i Brazila na otvaranju SP-a, postigla je nevjerojatan doseg na društvenim mrežama uz nevjerojatno mali ulog (u odnosu na trošak samo jedne TV reklame).

Kreativci koji stoji iza ove fenomenalne ideje, napisali smo prije mjesec dana, zaslužili su titulu ‘Play of the day!’ Potvrda im je stigla ovih dana objavom na stranicama Ads of the World!

Vezane teme:

“I have a Kraš on you” ili kako je slatki div iznenadio zaljubljene

Ivan Šarić i Davor Runje žele na ručak s Richardom Bransonom!

Hashtag #HŽslogan nasmijao Hrvatsku i postao viralan, može li priča poslužiti porastu Twitter korisnika?

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>