Search
Close this search box.
cool novi logo header
cemu sluzi red rupica za vezice viska na tenisicama

Evo čemu služi par dodatnih rupica za vezice na tenisicama (VIDEO)

Imate žuljeve na peti od trčanja, hikinga, hodanja? Odmah bacite pogled na svoje tenisice! Postoji rješenje koje vas cijelo vrijeme ‘bode’ u oči

Posljednji red, gore kod samog zgloba. Vidite ove ekstra rupice za vezice? Nisu tek tako tu zbog dekoracije ili ventilacije, a često ih ignoriramo ili koristimo na krivi način.

Isto tako i vezice na tenisicama za trčanje su uvijek nekako preduge, zar ne? Što s njima? Ako ste ih podrezali da se ne povlače po podu dok trčite napravili ste grešku (kao, uostalom, i ja na nekim modelima).

O čemu se radi? Možda ste znali, možda niste (kao ni ja) ali ovaj ekstra par rupica za vezice na tenisicama omogućava vrlo važnu funkciju u sprječavanju nastanka žuljeva na peti dok tenisica ‘struže’ petnu kost bez obzira na aktivnost.

Da skratimo, pogledajte video i sve će vam biti jasno. Odgovor na pitanje čemu služi ekstra red rupica za vezice na tenisicama nalazi se u videu. Ako niste probajte, pogotovo ako redovito trčite. Vaša stopala bit će vam zahvalna!

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>