Search
Close this search box.
cool novi logo header
digitalni nomadi rad na ndaljinu london bali levels.io

Infografika: Digitalni nomadi, freelancing i rad na daljinu, London Vs. Bali

Poslovnjaci sa željom da se s laptopom otisnete u bijeli svijet ili obični turisti, mislimo da će vam ovi infosi biti jako korisni!

Prije otprilike godinu dana objavili smo sjajnu vijest: Zagreb se našao na devetom mjestu ljestvice gradova za rad na daljinu koju su sastavljali digitalni nomadi – članovi globalne zajednice profesionalaca kojima je zajedničko to da svoj posao obavljaju daleko od kuće. Još točnije, ekipa je to koja putuje po svijetu, odabere cool mjesto i radi svoj posao, mjesec, dva ili tri.

Sjajne su se stvari dogodile od tada. Jedna je i ona da je u Zagreb stiglo preko milijun turista. Vjerujem, kako je barem 0,1% njih stiglo na temelju ove preporuke. Enivej. Sada su nam se javili iz tvrtke potential Asia s najnovijom infografikom i svježim podacima o tome tko je tko (i gdje) u svijetu digitalnih nomada.

Da ne duljim, infografika prikazuje:

Mapu najcool coworking mjesta na kugli zemaljskoj od New Yorka do Balija, koju su sastavljali najveći influenceri (ako ste nomad, pa i digitalni, zanimat će vas!)

Case study vođenja startup tvrtke iz Londona ali i Balija s usporedbom dijela troškova

Uspoređuje cijene Londonu Vs. Bali (s usporedbom hrpe troškova)

Prikazuje najutjecajnije i najveće kompanije kojima je u fokusu ‘remote business’

Kompanije kojima je misija pojednostavniti i olakšati posao digitalnim nomadima…

digitalni nomadi, posao na daljinu, razike London i Bali, infiografika.
Izvor: Potential Asia

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>