Microsoftov najblesaviji pokušaj ismijavanja Applea ikad

Microsoft Vs. Apple video not funny

U videu se pojavljuje i pokojni Steve Jobs, ali i bez te nemušte provokacije jasno je kao dan da je riječ o blijedom i potpuno nepotrebnom pokušaju da se bude originalan i pametan


Nakon predstavljanja novih iPhone 5S i iPhone 5C uređaja redaju se kritike i pohvale. Najblesavijim videom ikad, Microsoft zasad prednjači u prilično glupavim uratcima pod naslovom ‘ajmo ismijati novi iPhone’. I dok pod tim naslovom ponekad nastaju nevjerojatno inventivni i uistinu smiješni video prilozi koji pogađaju bit, ovaj koji vam predstavljamo na rubu je jada i čemera.

Naime, u videu dvoje zaposlenika Applea objašnjavaju kako bi trebao izgledati novi proizvod. Rade to ispred dva čovjeka okrenuta leđima kameri. Jedan od njih je pokojni Steve Jobs, a drugi Jony Ive. Rečenice koje izgovaraju bolje bi osmislilo petogodišnje dijete.

Video je objavljen prije 14 minuta i nama je teško povjerovati da je riječ o videu iz Microsofta ali tako se navodi na stranici The NextWeb.

U principu Microsoft u srazu s iPhoneom odnosno Appleom izgleda kao glavonja u ringu koji ne pada već desetu rundu. Nit vidi nit čuje ali ima preveliko stopalo da bi se našao na podu.

Naime, iPhone je bio prethodnica iPada. Sve poslije uzrokovalo je veliki pad prodaje PC-a. Automatski, pala je i zarada Microsoftu što i jest jedan od razloga odlaska Stevea Ballmera.

Samo posao s iPhoneom postao je veći i teži od Microsofta.

Također, nemojmo zaboraviti Ballmerov prasak smijeha nakon prezentacije iPhonea. Na najteži je način naučio što znači prvo skoči pa reci hop.

Umjesto da se na neinventivan način sprda sa konkurencijom, Microsoft bi trebao sjesti u kut i pokriti se ušima pa pokušati napraviti bolji proizvod.

Pogledajte Microsoftov video kojim pokušava ismijati novi iPhone 5S i iPhone 5C. Sumnjamo da će i oni koji smatraju da Apple izmišlja toplu vodu isti pronaći smiješnim.

http://www.youtube.com/watch?v=PFsj3ilxIfU

 

More from Claudio Kramaric
STOP odgađanju poslova u 4 jednostavna koraka!
Nije mi poznato i nisam uspio pronaći neke konkretne brojke i istraživanja...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.