NajCOOL potpisi poznatih osoba kroz povijest

Potpisi poznatih

Kad vidite ove cool potpise potražit ćete olovku i poželjeti pisati. Toplo preporučamo svima kojima se rukopis pokvario zbog prekomjerne upotrebe tipkovnica…

Da li se i vama pokvario rukopis? Neki dan, nema tome dugo, ispunjavao sam neke formulare i shvatio da olovku u ruci doživljavam kao strano tijelo, da mi je rukopis postao odvratan, a potpis gotovo pa nečitak (i u čistoj suprotnosti onom kakav je znao biti). Slova su se spajala pod čudnim kutovima, plesala su u skupovima – svako po svome i sve je nekako bilo nečitko i nepregledno. Očaj!

A nekada sam stvarno, ne lažem(!), imao jako lijep rukopis.

Na primjer, u Vjesniku sam 99 posto svojih tema pisao prema bilješkama iz notesa i bez problema sam ih mogao pročitati. Što se dogodilo? Jedina dijagnoza koju trenutno mogu postaviti je ova: prekomjerna upotreba prijenosnika, pametnih telefonaobitela i svega što ne zahtijeva olovku i papir.  Kako ne želim početi kupovati početnice za pisanje obećajem sam sebi da ću do kraja ljeta rukom i olovkom napisati barem tri pisma.

U tom smislu (i zašto, uostalom, i pišem sve ovo) baš me ‘pogodila’ infografika koju je nedavno objavio BusinessInsider, a vezana je za 17 predivnih cool potpisa  poznatih i slavnih ljudi. Od legendarnog Maradone do Albrechta Dürera i Baracka Obame, ima ih svakakvih pa svakako bacite pogled kako izgledaju potpisi poznatih:

potpisi poznatih
Potpisi poznatih

 

More from Claudio Kramaric

Kompanija zakupila čitavu duplericu kako bi odgovorila na pismo jedne žene!

Kompanija J. Crew na cool je način dala do znanja da sluša...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.