NajCOOL potpisi poznatih osoba kroz povijest

Potpisi poznatih

Kad vidite ove cool potpise potražit ćete olovku i poželjeti pisati. Toplo preporučamo svima kojima se rukopis pokvario zbog prekomjerne upotrebe tipkovnica…

Da li se i vama pokvario rukopis? Neki dan, nema tome dugo, ispunjavao sam neke formulare i shvatio da olovku u ruci doživljavam kao strano tijelo, da mi je rukopis postao odvratan, a potpis gotovo pa nečitak (i u čistoj suprotnosti onom kakav je znao biti). Slova su se spajala pod čudnim kutovima, plesala su u skupovima – svako po svome i sve je nekako bilo nečitko i nepregledno. Očaj!

A nekada sam stvarno, ne lažem(!), imao jako lijep rukopis.

Na primjer, u Vjesniku sam 99 posto svojih tema pisao prema bilješkama iz notesa i bez problema sam ih mogao pročitati. Što se dogodilo? Jedina dijagnoza koju trenutno mogu postaviti je ova: prekomjerna upotreba prijenosnika, pametnih telefonaobitela i svega što ne zahtijeva olovku i papir.  Kako ne želim početi kupovati početnice za pisanje obećajem sam sebi da ću do kraja ljeta rukom i olovkom napisati barem tri pisma.

U tom smislu (i zašto, uostalom, i pišem sve ovo) baš me ‘pogodila’ infografika koju je nedavno objavio BusinessInsider, a vezana je za 17 predivnih cool potpisa  poznatih i slavnih ljudi. Od legendarnog Maradone do Albrechta Dürera i Baracka Obame, ima ih svakakvih pa svakako bacite pogled kako izgledaju potpisi poznatih:

potpisi poznatih
Potpisi poznatih

 

More from Claudio Kramaric
Muški satovi: Koji nositi da izgledate elegantno? Vodič kroz najzanimljivije modele
Cool satovi za koje nije potreban kredit, a uveseljavat će vas dugo,...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.