Search
Close this search box.
cool novi logo header

O da! Mamurluk 3 u hrvatskim kinima

Imamo kokice i vodu, karta je u rukama. Unaprijed žalimo što je svemu kraj ali što se može. U Hrvatskim kinima upravo je počelo prikazivanje „Mamurluka 3“!


Predobar i zabavan film ali i luda tema… Ma-ma-mamurluk! Iako čisto sumnjamo (prvo metemo pred vlastitim vratima!), ali ako nikad niste iskusili to stanje evo nekoliko američih celebritya i detalja njihovih (pre)veselih večeri koje su rezultirale gromkim mamurlukom. Ima tu svega i svačega, baš kao u filmu.

Mnogi od njih zbog jutra poslije više ne konzumiraju alkohol uopće (ajde da im vjerujemo!).

Gerard Butler: Kapetan

U skladu s prezimenom, Gerard Butler je svojedobno priredio pravi show na cruiseru na čijoj je palubi neprestance urlao: “Abandon ship, abandon ship”. Ne znamo kako je to djelovalo na ostale putnike ali Batleru sigurno nije bilo dobro drugoga dana.

I to zato jer je drugo jutro potpisao račun na kojem je crno na bijelo pisalo što je večer prije slistio: 17 piva i 17 Long Island koktela. Respect!

Trevor Moore: Kemičar

Trevor Moore (Comedy Central)  je nakon prvotnog miješanja votke s vodom, počeo miješati votku s votkom, ali i odlučio u gluho doba noći nazvati roditelje – da malo s njima ‘pročakula’. Što mu je rekla mama – ne sjeća se!

Belinda Carlisle: Ruskinja na djelu

Slatkici Belindi Carlisle je navodno trebalo tri dana sna da se oporavi nakon večeri začinjene White Russian koktelom (kombinacija votke, likera od kave i vrhnja) i vrlo neugodnog plesanja u toplesu usred noćnog kluba. Baš scena kao iz filma.

Da zaključimo: Nama je „Mamurluk 3“ poslužio kao inspiracija da se prisjetimo svih cool divnih životnih činjenica koje iz takvog iskustva možemo naučiti:

  1. Zemlja je okrugla i vrti se! – O da, još kako. Ustvari svi smo mi kao Kopernik ili Platon, vrhunski matematičari i astronomi kad nam se za to pruži prilika… … i nekad se Zemlja doista vrti oko nas!
  2. Pijte puno vode za vrijeme zabave! S puno vode ćete zadržati veću pokretljivost zglobova i mladolik izgled, i još neke bitne fizičke funkcije… Sve to prijeko potrebno da preživimo dugu noć ili jutro (kako se uzme).
  3. Na greškama se uči! Možda nam nekad treba PUNO ponavljanja, ali ako se na kraju ipak naučimo pameti, dobro je….
  4. Bitna je ravnoteža! Treba znati stisnuti gas, ali i dignuti ručnu na vrijeme.
  5. Pazite se lažnih prijatelja! Oni uvijek odu kad sve krene zlo i naopako. Ovi pravi ostanu da pokupe slomljene dijelove.

Ima tih divnih činjenica još… Slobodno u komentarima dodajte svoju!

Vezana tema:

Tvrtka iz Las Vegasa nudi vam mamurluk iz snova!

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>