Search
Close this search box.
cool novi logo header
50 nijansi sive film

Otkriveno tko će glumiti u filmu ”Pedeset nijansi sive”

Nekoć djevicu Anastasiu Steele glumit će mlada Dakota Johnson, dok je uloga prebogatog ljubitelja željezarije u krevetu C. Greya pripala britancu Charlieju Hunnamu


Napokon! Temu ovog teksta predložila je, a tko drugi nego naša autorica koja je prije nekoliko mjeseci dala oduška i bez dlake na jeziku pojasnila zašto je 50 nijansi pive, pardon, sive, autorice E. L. James ženama tako draga. Nakon što se mjesecima nagađalo tko će odigrati  glavne uloge u filmskoj verziji romana ‘Pedeset nijansi sive’, sama autorica otkrila je imena glumaca na, kako je već danas red – Twitteru. Ovako:

Nekoć djevicu Anastasiu Steele, glumit će mlada i talentirana Dakota Johnson (23), dok je uloga prebogatog, macho, über, frajera i prosvjetitelja, ljubitelja željezarije u krevetu Chirstiana Greya, pripala britanskom glumcu Charlieju Hunnamu (33).

Dakota je cool i sexy i kćer je poznatog glumačkog para – tate [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/09/Don-Johnson.jpg#”]Dona Johnsona[/lightbox] (Poroci Miamija, Nash Bridges) i mame [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/09/melanie-griffith1.jpg#”]Melanie Griffith[/lightbox], a glumila je ljubavnu scenu s Justinom Tiberlakeom u filmu ‘Društvena mreža’. ON je, pak,  poznat po ulozi u seriji ‘Sinovi anarhije’.

Film 50 nijansi pive, pardon, sive (zašto nam je to tako glatko sjelo?!?) u kina bi mogao stići krajem iduće godine. U našem osvrtu na 50 nijansi sive i mi smo se okušali u pogađanju imena muških glavnih uloga ali nismo se baš proslavili.

Za kraj, umjesto video isječaka dosadašnjeg rada Dakote i Charlieja, muški dio redakcije Cool Kluba  svemogućem Christianu jednoglasno poručuje (ne iz ljubomore, nego čisto jer je cool završetak posta #fail):

http://www.youtube.com/watch?v=g1B9_WMwdCY

CoolKlub

CoolKlub autori