Search
Close this search box.
cool novi logo header
Lotus Motorcyles C-01

Ovo je prvi Lotusov motor, zove se C-01. Jeste li ikad vidjeli nešto ljepše?

Kehm, evo što ispadne kada u sokovnik ubacite pomalo od Zvjezdanih staza, Angeline Jolie iz najboljih dana i Jamesa Bonda!!!

Ovo je prvi Lotusov model superjurilice na dva kotača koja će, iako izgleda poput skulpture zaigranog dizajnera, uistinu ugledati svjetlo dana.

Daniel-Simon
Daniel Simon

Da se nas pita mogao bi se zvati i Daniel Simon, uopće nije bitno, ali ovo je Lotusov model pod nazivom C-01 čiji dizajn potpisuje Daniel Simon, nakon ovoga nama jako cool tip koji trenutno živi u Los Angelesu i surađuje na filmovima (Tron: Legacy, Oblivion, Captain America). No, ne dizajnira samo skupe igračke, ovaj Nijemac radio je u Bugattiju i Volkswagenu. Poznat je po svojim konceptima i nevjerojatnoj mašti kojom je zaokupio pažnju divova poput Warner Brosa, Universala, Disneya. Prije toga radio je u Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Brazilu i Japanu da bi se (trenutno) skrasio u Los Angelesu.

Supermotor koji je izradio za Lotus spaja retro look sa performansama motora 21. stoljeća i, ponavljamo, nije patka, britanska tvrtka kani izraditi 100 komada u suradnji s njemačkom tvrtkom Kodewa.

Cool moto stil: Belstaff Trialmaster

Koliko je bilo teško izraditi stvarni model koji tako vjerno spaja tradiciju i moderno doba Simon je skromno objasnio velikom ljubavlju i stotinama sati iscrpljujućeg rada.

Rezultat se itekako vidi. Karbon i titan u ovoj priči glume zaljubljeni par. Čiste linije oklopa, ekstremno nizak profil kakav odlikuje pravu jurilicu i maštoviti usisnici zraka, 200 konjskih snaga…

Evo što ispadne kada u sokovnik ubacite pomalo od Star Treka, Angelina Jolie iz najboljih dana i James Bonda!

Osobno, ovaj bismo motor provozali jednom i postavili ga u dnevni boravak. O cijeni zasad nema govora ali nije ni bitna. Ovo je čudo!

Lotus C-01

Lotus  C-01

Lotus Motorcyles C-01

Lotus Motorcyles C-01

Lotus Motorcyles C-01

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>