Search
Close this search box.
cool novi logo header
SonyPlaystation 4 konzola

PlayStation 4 iznutra, Sonyev glavni inženjer pokazuje unutrašnjost konzole

Netko je komentirao da je Ootori zapravo samo htio snimiti klasični unpack video, ali da mu nitko nije rekao kada da stane. A dajte inženjeru odvijač i… Konzola u Hrvatskoj od siječnja 2014.


UPDATE, 23.11.: Konzola PlayStation 4 u Hrvatskoj će službeno biti dostupna tek od 29. siječnja. No, ako je za ‘pod bor’ skoknite do Austrije i nabavite svoj primjerak ranije!

Samo tjedan dana prije početka prodaje svoje nove konzole, Sony je objavio cool video u kojem glavni inženjer Yasuhiro Ootori, otvara Sony Playstation 4 i pokazuje što dobivate za svoj novac.

Video ima engleski titl i saznat ćete sve specifikacije PlayStationa 4 u samo nekoliko minuta.

Ovaj post objavio je Wired, a netko je komentirao da je Ootori zapravo samo htio snimiti klasični unpack video, ali da mu nitko nije rekao kada da stane. A dajte inženjeru odvijač i…

Najnovija konzola trebala bi ponovno zasjesti na tron kućne zabave, priželjkuje Sony. Mnogi žele vidjeti što kupuju i ovo je možda najbolji način da se isto i prikaže.

SonyPlaystation 4 razvijen je pod palicom Marka Cernya koji je insistirao na jednostavnosti i snazi kako bi se olakšao posao brojnim developerima u kreiranju novih igara.

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>