PlayStation 4 iznutra, Sonyev glavni inženjer pokazuje unutrašnjost konzole

SonyPlaystation 4 konzola
SonyPlaystation 4 konzola

Netko je komentirao da je Ootori zapravo samo htio snimiti klasični unpack video, ali da mu nitko nije rekao kada da stane. A dajte inženjeru odvijač i… Konzola u Hrvatskoj od siječnja 2014.


UPDATE, 23.11.: Konzola PlayStation 4 u Hrvatskoj će službeno biti dostupna tek od 29. siječnja. No, ako je za ‘pod bor’ skoknite do Austrije i nabavite svoj primjerak ranije!

Samo tjedan dana prije početka prodaje svoje nove konzole, Sony je objavio cool video u kojem glavni inženjer Yasuhiro Ootori, otvara Sony Playstation 4 i pokazuje što dobivate za svoj novac.

Video ima engleski titl i saznat ćete sve specifikacije PlayStationa 4 u samo nekoliko minuta.

Ovaj post objavio je Wired, a netko je komentirao da je Ootori zapravo samo htio snimiti klasični unpack video, ali da mu nitko nije rekao kada da stane. A dajte inženjeru odvijač i…

Najnovija konzola trebala bi ponovno zasjesti na tron kućne zabave, priželjkuje Sony. Mnogi žele vidjeti što kupuju i ovo je možda najbolji način da se isto i prikaže.

SonyPlaystation 4 razvijen je pod palicom Marka Cernya koji je insistirao na jednostavnosti i snazi kako bi se olakšao posao brojnim developerima u kreiranju novih igara.

More from Claudio Kramaric

U potrazi za novom aplikacijom za trčanje? Probajte CityTrail!

Ako pripadate skupini trkača (i rekreativaca!) koji vole mijenjati, te ste u...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.