Priznajem, postala sam ovisna o crtićima kao i moj mali princ

Walle-E ima šarm veći i od života

Ako niste gledali, ne propustite priču u kojoj mali, usamljeni robot Wall-E, skuplja smeće na napuštenoj planeti Zemlji. Eko priča da će nas smeće doći glave, savršena je pozadina priče o ljubavi, ali i priče o pojedincu, neočekivanom heroju, koji može promijeniti svijet. Fenomenalna glazba mu pomaže da do izražaja dođe njegov šarm, veći od života.

Self help Nemo i cool Ledeno doba

Samohrani otac Marlin u “Potrazi za Nemom” kreće u pustolovinu života pobjeđujući putem sve svoje strahove kako bi pronašao svog sina. Životopisni lik Dory, njegove slučajne [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/07/finding-nemo-dory-marlin.jpg#”]suputnice[/lightbox], ribice koja pati od demencije je nezaboravan, pogotovo kad shvatite da vas je upravo ona naučila da nas naši hendikepi ne čine manje sposobnima.

Sva četri nastavka Ledenog doba, vjeverica po imenu Scrat ultra simpatično i presmiješno izaziva katastrofe zbog vlastite pohlepe i škrtosti. Nasuprot tome, ostali likovi u nastavcima vode brigu o svojim prijateljima i obiteljima.

Čak i ako je to jako stara i jako naporna [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/07/Granny_pointing_her_stick.jpg#”]baka[/lightbox] koju, kao, više nitko neće! E, pa ako to nije lekcija za klince ali i sve nas, ne znamo što jest!

http://www.youtube.com/watch?v=etKCHLgW_o0

E sad, CoolKlub treba pomoć. Koji je vama omiljeni animirani film?

Vezana tema:

Imaju malu pekaru ‘bogu iza nogu’, a proizvode za cijeli svijet (VIDEO)

Dominirati životom i putovati oko svijeta – Chris Guillebeau

More from Barbara Strelar
Pogodite tko prodaje svoj penthouse za ‘tričavih’ 50 milijuna baksa
Američka tv postaja CNBC objavila je vijest o prodaji penthousea s vjerojatno...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.